REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.7° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Cum se prezintă sectorul românesc de cazinouri online: o privire asupra situației

Cum se prezintă sectorul românesc de cazinouri online: o privire asupra situației

Ana Maria LIPAN 5 iunie 2023 | 14:45 631

Modelul de business al cazinourilor online din România este corect și productiv, păstrează toți banii din taxarea clienților în țară. În plus, cazinourile online au oferte de bonusare mult mai diverse decât ale sălilor de jocuri. Nu sunt singurele motive pentru care trebuie să alegi să pariezi pe cazinouri online pe site-uri precum cazinouri.info, le menționăm pe toate mai jos.

Cum se prezinta sectorul romanesc de cazinouri online: o privire asupra situatiei

Este business-ul cazinourilor online mai corect decât altele?

Cele mai multe cazinouri online care funcționează în România sunt ale unor branduri internaționale, de notorietate, pe care le vei recunoaște imediat dacă accesezi link-ul de mai sus. Spre deosebire de alte tipuri de afaceri ale brandurilor internaționale, acest tip de business este chiar profitabil pentru bugetul național. Majoritatea banilor din acest business rămân în țară pentru că jucătorul român nu poate să-și facă cont, și nu poate paria, la un cazinou online din altă țară. 

Jucătorii români pariază doar în țară, iar banii plătiți de ei pe taxele aplicate rămân în țară, datorită unei excepții a Directivei nr. 56/2014. Există două taxe de 2% la depunere și 3% la retragerea banilor din cont, conform reglementărilor ONJN. Are ca scop  dezvoltarea unei piețe unice în care să bunurile și serviciile să poată circula în mod liber și fără niciun fel de restricții. 

Investițiile companiilor internaționale în jocurile de noroc sunt protejate de această directivă, la fel și acumularea impozitelor la buget. În conformitate cu dispozițiile TFUE, piața internă reprezintă un spaţiu în care este asigurată libera circulație a mărfurilor şi a serviciilor. În anul 1992, statele membre au discutat pentru prima dată chestiunea jocurilor de noroc în contextul pieței unice. Atunci s-a stabilit  să nu se adopte niciun fel de măsură cu privire sectorul jocurilor de noroc.

Ofertă de jocuri pe placul românilor

Piața internă a cazinourilor online românești este reprezentată în general de branduri internaționale, dar este influențată de tipul de comportament al jucătorului român. Cele mai multe jocuri de noroc din cazinourile online sunt cele de păcănele. Sloturile cu Jackpot sunt cele mai apreciate. Cazinourile online din România își realizează oferta de jocuri ținând cont strict de preferințele românilor. Iată topul jocurilor de noroc la care se pariază cel mai des.

1.    Jocurile ca la aparate - păcănelele cu Jackpot, dublaje și funcții speciale cu multiplicatori. Sloturile conduc detașat în preferințele românilor.
2.    Blackjack la mesele live - cele mai multe mese deschise la secțiunea de Cazinou Live sunt mesele de Blackjack. 
3.    Jocul de Ruletă live - pariul pe culoare și număr la Ruletă este mai puțin popular decât Blackjack-ul, dar mai jucat decât Baccaratul.
4.    Poker - cu toate că sunt puține  cazinouri online unde poți să-ți faci cont, partidele de Poker între jucători sunt foarte apreciate.
5.    Loto și Bingo - acest tip de jocuri la care cumperi sau pui bilet este destul de jucat în România, multe cazinouri au astfel de jocuri în ofertă
6.    Jocuri de risc - jocuri RNG care seamănă cu jocurile din târguri, în care cu cât riști mai mult, câștigi mai mult.

Cel mai adesea românii pun bilet la Pariurile Sportive, sunt mai populare și decât păcănelele. Din acest motiv, aproape pe orice platformă de cazinou online ai posibilitatea să pui un bilet pe meciurile de interes. Românii preferă să parieze online pentru că este la îndemână, se poate paria oricând, de oriunde, iar alimentarea contului de jucător se poate face prin cele mai practice metode. 

Cazinouri pe mize mici

Pariul online trebuie să fie de distracție, iar fiecare jucător trebuie să parieze doar atât cât îi permite bugetul. Indiferent că joci la păcănele sau la Blackjack, alege mereu mizele potrivite. Nu paria pe mize mari, care te pot ruina. Există jocuri de păcănele cu mize care pleacă de la 0,05 lei/ rotire, iar mese de Blackjack cu miză minimă de 5 sau 25 lei/mână. Ai mai jos câteva cazinouri care au în ofertă jocuri cu mize accesibile:
•    Mozzart
•    Admiral
•    Fortuna
•    Baumbet
•    Sportingbet

Pe lângă mizele de pariere accesibile, aceste cazinouri au bonusuri cu termeni de rulaj accesibili. Verifică mereu termenii de rulaj ai oricărui bonus care te interesează. Poți căuta bonusurile fără depunere sau de validare a contului de jucător, care sunt destul de ușor de obținut, iar condițiile de retragere a câștigurilor sunt corecte. 

Cazinouri pe mize mari

Cazinourile pe mize mari sunt destinate celor care își permit să parieze mai mult. Cel mai adesea un cazinou pe mize mari se recunoaște nu doar în funcție de tipul de jocuri de cazinou din ofertă, dar și în funcție de bonusurile acordate. Ai mai joc câteva exemple de cazinou pentru jucătorii pe mize mari:
•    Winbet
•    NetBet
•    888casino
•    PokerStars
•    Mr Bit

Bonusurile de bun venit foarte consistente și au condiții de rulaj destul de greu de îndeplinit. Sunt create pentru jucătorii care investesc mult în acest tip de distracție. Aceste cazinouri au de obicei și cele mai bune programe de fidelizare, care răsplătesc depunerile repetate. Cazinourile pun accent și pe pariul la mesele live, nu doar pe păcănele și Pariuri Sportive. 

Ofertele de bonusare ale cazinourilor online în continuă transformare

Dacă nu ai observat încă, cazinourile fac pe plac clienților și-i răsfață cu din ce în ce mai multe rotiri gratuite. Cele mai importante cazinouri online de pe piața românească au introdus bonusurile cu rotiri gratuite pe zile. Pentru că jucătorul român preferă jocul de păcănele, atunci bonusurile se adresează acestui tip de jucător. 

Bonusurile răsplătesc depunerile zilnice cu zeci de  rotiri gratuite la cele mai populare sloturi. Bineînțeles, toate bonusurile au cerințe de rulaj pentru câștigul obținut. Tipul de bonusuri de genul Roata Norocului, în care clienții pot trage la sorți premii zilnice sunt, din nou, foarte populare. Foarte apreciate sunt și promoțiile la Pariuri Sportive ale cazinourilor online, care au propuneri cash-back pentru clienți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389