REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum sfidează un 'ŞMECHER' regulile de circulaţie! VIDEO

Cum sfidează un 'ŞMECHER' regulile de circulaţie! VIDEO

Replica API 7 martie 2021 | 00:05 4859

Zilnic asistăm, pe marile bulevarde ale Constanței, la tot felul de accidente provocate din neatenția, graba sau nesimțirea unor șoferi. Problema principală a acestora este că nu învață din greșeli și continuă să fie impudenți la volan. Mulți dintre aceștia merg pe premisa faptului că lor nu li se poate întâmpla. Este și cazul bizonului din imagini care, în timp ce se deplasa pe unul dintre bulevardele orașului, a trecut pe culoare roșu a semaforului. Neștiința sau nesimțirea l-ar fi putut costa mult.

Graba ar putea să-l coste permisul de conducere pe un şofer constănţean. Posesorul unui autoturism scump, acesta a făcut slalom printre ceilalţi participanţi la trafic, opriţi regulamentar în intersecţie, şi a trecut „glonţ” pe culoarea roşu a semaforului amplasat pe marginea drumului.

Şoferul poate rămâne fără permisul de conducere

Potrivit legislaţiei în vigoare, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevazută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului. Astfel, pe lângă permis, şoferul ar putea scoate din buzunar şi 725 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea amenzii.

VIDEO:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, daca il tine pixda, face. Cine stie ce scula-n bascula era. Aveti numarul masini, cautati-l, nu mai latrati pe aici.
1
1
Te rugam frumos, du-te la scoala si invata gramatica limbii romane! In special semnele de ortografie si punctuatie, mai ai putin si o sa pui virgula dupa fiecare cuvant! Daca la agramatii care posteaza pe aici nu ai ce sa le ceri, unui jurnalist nu-i este permis!
8
1
Articol pt prhosti,,,,semaforul se vedecin video ca la dreapta este verde intermitent,,,deci e in regula daca el face la dreapta!
4
9
e plin de prostani mirlandezi demastia.se grabeste bouarul ca sa opreasca 50 m mai incolo.vezi un tigan barbos,tatuat si scirbos,analfabet cum se da jos si intra la pariuri.toti boschetarii se grabesc,pleaca roaba din curte!ba,scrie pe voimsi pe masina" uite ce prost sint,jegos si ydiot"!
19
0
Doar pentru catei
4
1
Bizonul este cunoscut in oras pentru arogante. Hai sa-l facem vedeta !
10
1
Toata Romania este un imens Las Fierbinti, in jurul nostru vedem doar mitocanie, incultura, lene, prostie, adica exact ceea ce promoveaza serialul Las Fierbinti
19
4
inainte, se facea o continua rotatie a cadrelor,ori astazi ne aflam in situatia in care oamenii s au fixat pe vesnicie in anumite posturi cu corhorta de rubedenii si relatii aferenta.De unde mirararea ca sunt aruncati oameni in boscheti si se urineaza pe ei ?Parcarea este o aroganta ieftina,dar sunt lucruri mai grave, nu degeaba suntem cei mai fugatori de tara ., dupa Siria.
11
2
De cele mai multe ori acea masina este condusa de o femeie, nu de un barbat, in vara anului 2020 gonea prin mamaia cu mai mult de 100 km pe h, de multe ori pe contrasens, parcheaza unde doreste. Un mare pericol in trafic
19
0
Pentru toti care au numai "bolizi de lux " in cap o precizare: Mertz,Haudi si Bemveu sunt marci PREMIUM.Luxul e Bentley,Rolls,Lambo etc.Cat despre dobitocul din articol nu e nimic de spus,e si va ramane tot un dobitoc.
22
0
arabitoiu are un prieten care chinuie batrani
7
0
Are ai pistol si daca il suparati va ciuruieste... pregateste un atentat dar asteapta sa se stranga toti jurnalistii astia de carton sa i ia dintr un foc
3
10
Nasar Tarek, mare urs!! Pleaca drq in jungla de unde ai venit.
14
2
de Bucuresti , powla sa belesti ?
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614