REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Cum va arăta poarta de ACCES la concertul dedicat ZILEI MARINEI

Cum va arăta poarta de ACCES la concertul dedicat ZILEI MARINEI

Replica API 12 august 2021 | 11:57 2929

Festivalul KIMARO, dedicat Zilei Marinei, se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător. Uite cum arată poarta de acces la concert! Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru că se anunță un sfârșit de săptămână cu sărbătoare, iar mai multe vedete vor urca pe scena amenajată în Portul Constanța, se va forma cu siguranță aglomerație. Pentru siguranța locuitorilor, dar și a participanților la festival Primăria Constanța, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Constanța au inițiat un regulament de acces pe parcursul zilelor de concert, respectiv poarta de la intrare va fi securizată și verificată de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov – 2.

Intrarea la eveniment va fi pe bază de vaccin, test sau dacă dovedești că ai trecut prin boală recent. Direcția de Sănătate Publică Constanța ne informează că ne putem vaccina pe faleza Cazino în intervalul 12 – 15 august, mai multe detalii veți găsi pe pagina oficială, dar și pe rețelele de socializare ale acestora.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:

- Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);

- Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);

Reamintim că vor urca pe scenă, în cele patru zile, Antonia, BUG Mafia, Carla`s Dreams, Cargo, Paul Ciuci de la trupa Compact, Connect-R, Direcția 5, Diosa Symphonics EDM, Edward Maya Symphony, Horia Brenciu, Loredana, Smiley, Ștefan Bănică, Phoenix, Trooper, Vama, Voltaj& Simona Strungaru Symphonics.

M.T.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca organizeaza Spectacole pentru cei vaccinati,sa plateasca impozite doar cei vaccinati .
2
1
pe acolo sa intrati si sa va scaneze satanistii codul de bare pe mana sau pe frunte ... asa e doar o repetitie cu public au dat voie la toti ghertoii sa vina pe litoral sa faca repetitie cu ei ... tara e in mana satanistilor nu va asteptati la nimic bun
1
0
Ziua marinei de uscat pentru retarzi ,intrarea este exact pentru trierea oilor si bovinelor
7
4
Numele corect este okimaro care nu se ved.....
2
1
bai Ioane, ie grele, Ki kiss fm, ma magic fm, ro rock fm
2
0
Ar fi bine sa nu mearga nimeni. Dar oile abia asteapta sa se duca
17
5
Wergil Chitac
7
3
KItch la ochiul MARO; frumoasa intrare, seamana cu intrarile pt bovine si cabaline.
17
5
KItzacMArinaRO
6
3
Pai daca este ziua Marinei si Mariei , de unde acest KIMARO? Chiar nu mai avem inspiratie , numai denumiri schimonosite .
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468