REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cumpărăturile de Paște se fac, anul acesta, online!

Cumpărăturile de Paște se fac, anul acesta, online!

Replica API 11 aprilie 2020 | 00:00 1140

Pentru a respecta distanțarea socială și prevenirea răspândirii coronavirusului, marile magazine din municipiul Constanța oferă soluția oportună pentru cumpărăturile de Paște. Acestea pun la dispoziție, mai mult ca oricând, serviciul de livrare la domiciliu însă, pentru a nu întâmpina neplăceri cetățenii trebuie să ia legătura din timp cu magazinele de la care aleg să își cumpere produsele pentru perioada Paștelui.

La prima vedere, având în vedere pandemia de coronavirus prin care România trece, așa zisele cumpărături de Paște par a fi compromise. În ajutorul cetățenilor vin serviciile, marilor magazine, de livrare acasă a cumpărăturilor pe care le poți face, foarte ușor în mediul online. Cumpărăturile online sunt o variantă de luat în calcul, pentru toată lumea, indiferent de vârstă. Este adevărat că astfel, cetățeanul renunță la plăcerea de a face shopping însă această latură are și avantaje, cum ar fi ofertele făcute doar online la foarte multe produse dar și faptul că astfel se evită contactul cu alte persoane sau atingerea diverselor suprafețe care nu sunt dezinfectate atât de frecvent.

Cumpărăturile de Paște nu sunt deloc compromise!

Hipermarcheturile constănțene, Kaufland, Cora, Auchan și Carrefour își așteaptă clienții în mediul online cu oferte speciale, concepute pentru a-i atrage pe clienții care optează să își facă online cumpărăturile pentru masa de Paște. Ce trebuie să știți legat de aceste cumpărături este faptul că dacă doriți ca cele cumpărate să vă ajungă cât mai aproape de Sărbătorile Pascale, trebuie să sunați în prealabil pentru a afla mai multe detalii legate de o rezervare, pentru că în Săptămâna Mare este foarte probabil ca serviciul de delivery să fie suprasolicitat și astfel să fiți nevoiți să mergeți în magazine.

Platformele online ale hipermarcheturilor vin în ajutorul constănțenilor

Carrefour, Auchan, Cora livrează o gamă largă de produse fie ele alimentare șau nealimentare. Pentru magazinul Kaufland, produsele sunt aduse acasa de către firma de curierat Glovo, motto-ul acestora fiind: "Totul se poate rezolva în mai puțin de o oră. E simplu: tu faci lista de cumpărături cu produse de la noi, iar Glovo îți face livrarea acasă”. Ce trebuie să știți este faptul că serviciile de livrare a cumpărăturilor vor fi disponibile până sâmbătă, 18 aprilie. Livratorii își vor relua activitatea de luni, 20 aprilie într-un program normal.

Când vine vorba de cadouri puteți apela la platforme precum eMAG-ul, unde puteți găsi electronice, electrocasnice, articole de ingrijire personala, produse auto, articole sportive, carti, muzica, filme, produse pentru casa si gradina, petshop sau articole pentru copii și multe altele.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca mai vreti voturi nu mai aprobati in Parlament prelungirea starii de urgenta. Aceasta e doar un pretext care acopera ilegalitati fara numar, taieri de venituri si amenzi acordate fara numar pt a aduce bani la buget in vederea organizarii alegerilor locale si parlamentare. Se comit abuzuri inimaginabile sub umbrela starii de urgenta care e afacerea secolului pentru acesti nenorociti de PNL-isti. Nu-i intereseaza sanatatea noastra.S-ar bucura daca am crapa cat mai multi si nu ar mai avea cui plati pensii si salarii.Opritii acum pana nu se alege praful de tot.Altfel va fi vai de capul nostru.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212