REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cunoscuta dansatoare spune dacă e sau nu într-o relație, după despărțirea de Yamato Zaharia

Cunoscuta dansatoare spune dacă e sau nu într-o relație, după despărțirea de Yamato Zaharia

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 648

După ce ar fi fost într-o relație cu luptătorul MMA Yamato Zaharia, dar de care s-a despărțit cu mai multe replici acide pe care și le-au dat unul altuia în presă, acum Denisa Despa spune dacă e sau nu într-o relație. Deși au apărut zvonuri că ar fi mers în Maldive alături de un domn potent financiar, iată ce spune cunoscuta dansatoare despre viața sa amoroasă.

Cunoscuta dansatoare spune daca e sau nu intr-o relatie, dupa despartirea de Yamato Zaharia

Denisa Despa întoarce privirile tuturor bărbaților atunci când ea apare prin preajmă, însă în ultima perioadă, după ce ar fi avut o relație cu Yamato Zaharia, cunoscuta dansatoare s-a afișat singură.

Cu toate că zvonurile apărute în presă spuneau că aceasta nu a mers singură în Maldive, ci alături de un domn potent financiar, acum Denisa Despa lămurește chiar ea cum stau lucrurile de fapt și dacă într-adevăr are sau nu o relație.

Denisa Desa spune dacă e sau nu într-o relație!

Separarea dintre aceasta și Yamato Zaharia s-a produs cu multe replici acide ce aceștia și le-au împărțit prin presă, căci dacă la început chiar ea spunea că e în tatonări cu luptătorul MMA, ulterior aceasta a mărturisit că nu ar fi fost niciodată împreună și mai mult decât o simplă prietenie nu a existat.

Cum de Ziua Îndrăgostiților s-a fotografiat cu multe cadouri pe care le-a primit, reporterii Spynews.ro au luat legătura cu ea, iar astfel am aflat și de la cine sunt, dar și cum a petrecut. Denisa Despa spune că pentru ea Ziua Îndrăgostiților e la fel ca oricare altă zi și nu e cu nimic mai specială.

    ”Am petrecut foarte frumos alături de prietenii mei. Eu sunt veșnic îndrăgostită de mine, iar pentru mine Ziua Îndrăgostiților mi se pare o zi normală ca oricare alta. Eu primesc cadouri în fiecare zi”, a zis Denisa Despa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Denisa Despa a ținut să ne precizeze că în aceste momente nu are nicio relație și că e cât se poate de singură.

”Sunt o femeie foarte singură, mai mult decât singură”, ne-a mai mărturisit Denisa Despa.

Denisa Despa a trecut prin momente de coșmar în urmă cu mai mulți ani

Chiar dacă acum zâmbește și e tot timpul optimistă, Denisa Despa a trecut și prin momente de coșmar în urmă cu mai mulți ani, căci dansatoarea a avut stări depresive și a pierdut și o sarcină cu gemeni.

Din păcate, pentru ea au fost clipe foarte grele, iar dansatoarea a reușit cu mare dificultate să treacă peste acel episod al vieții sale și să-și poată relua activitatea și să poată trece peste.

„Eu în această viață, în prima mea relație când trebuia să mă căsătoresc, am fost însărcinată și am pierdut sarcina la patru luni jumate cu gemeni și am rămas cu o dezamăgire foarte profundă (...) S-a întâmplat în urmă cu 11-12 ani, am trecut peste și încă am rămas cu o sensibilitate.”, spunea Denisa Despa, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468