REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cupşa agită apele în PNL. A 'uitat' Cruşoveanu să verifice dacă a plătit cotizaţia la zi?

Cupşa agită apele în PNL. A 'uitat' Cruşoveanu să verifice dacă a plătit cotizaţia la zi?

Replica API 2 ianuarie 2020 | 00:00 626

Sorin Ovidiu Cupşa (directorul CERONAV) ar vrea să candideze la Primăria Constanţa, dacă PNL îl susţine. A spus acest lucru în cadrul unui scurt interviu acordat cotidianului Replica, iar noul an l-a început printr-o demonstraţie că vrea să fie candidat – şi-a creat o pagină de Facebook unde a postat o imagine cu mesajul: „Un liberal pentru Constanţa”.

Cupşa vrea astfel să forţeze PNL să-l ia în calcul drept potenţial candidat la primărie, deşi conducerea judeţeană l-a ignorat în sondajele anterioare. Mai mult, secretarul general al PNL Constanţa, Marian Cruşoveanu, a declarat, în urmă cu câteva luni, că Ovidiu Cupşa nu mai este membru PNL: “Şi-a dat demisia din partid”. Cupşa a reacţionat imediat, susţinând că este membru PNL, că nu a demisionat şi că şi-a plătit cotizaţia prin virament bancar – asta pentru a lămuri un alt aspect pe care Cruşoveanu nu l-ar fi avut la cunoştinţă. Între timp, deşi spunea că va verifica exact situaţia la contabilitate, Cruşoveanu a „uitat” subiectul, probabil şi pentru că Ovidiu Cupşa a postat fotografii cu el alături de Ludovic Orban (imediat după instalarea Guvernului PNL). Dincolo de mesajul transmis de Cupşa prin aceste fotografii – că este „prieten cu şeful”, în anumite cercuri se vehiculează şi următoarea informaţie: Cruşoveanu ar avea un document de la PSD care ar putea răsturna complet situaţia lui Cupşa. Dacă este sau nu adevărat, rămâne de văzut, anul 2020 urmând să fie extrem de interesant: vor avea loc alegerile locale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai tii minte cand am tras amandoi in baie acolo la Crush in Mamaia ?ti a scos o cunostinta comuna acolo CT,erai speriat ca si cum sa nu se afle de pe atunci... sunt peste 10 ani de atunci.acum suntem in fata"la vedere" politic,macar informatia asta a ajuns si in posesia altor state occidentale sa va stie...sa nu cumva sa veniti cu pretentii pe extern ca aici v am aranjat eu,nu sunteti eligibili chiar daca Comanescu si altii etc...stim de voi,printre voi mai suntem si noi...habar nu aveti cum cand unde
1
0
Asa este, Pisica ar trebui sa candideze ! Domnule Pisica nu candidati? Aveti experiente, sinteti un model de urmat, aveti oameni care ca iubeste! Daca nu ierati dumstr ceronav era distrus acum!
1
0
Adevarul este ca Pisica e bun de primar.Un foarte bun gospodar, un om destept dar si sufletist.
1
0
Ia la psd cu voi. Incompetentilor. Mai mancati si rahat. Miau miau
1
0
De unde ar putea avea Crusoveanu acel document, daca ar exista? A oferit ceva PSD ului!? Sau este mana in mana cu ei si incearca discreditare?
4
1
Curva pesedista
3
1
Placinta zis si jandarmul ascultator, de la alde, cu adeziune, te va sustine mereu! Finu tacalie, Alin va turna in pahare si Luca va strnge de la cursanti bani de campanie! Succes!
6
1
Mr Ambasador IMO, fara Pisica nu aveai cu ce te lauda! Unii muncesc si altii o freaca! Motanu, face toate investiile pt dezvoltare! Luca e cu cheta la marinari, Teo e novice, Mironescu te mananca de cur si Placinta e sugaci, are un neuron ! Succes, nu esti baiat rau dar PNL cta ti o va trage, degeaba insisti Chitac va fi primar!
6
4
Asta-i Joe Pesci???
9
3
Terminati-va cu prostu asa de Cupsa,e o curva politica , a lins si el curul partidului care i-a a dat o functie.
9
2
Labarul asta pana ieri era membru pesede defapt a revenit la vechea dragoste pe vremea cand era seful de control a lui mazarache. Nici pulea nu l voteaza pe vopsitu asta si la propriu si la figurat
10
4
Acest personaj nu are nicio experienta in administratia publica, centrala sau locala! Vreti sa faceti experiente cu asemenea personaje? Nu vedeti cine este prefect? Daca o sa l votati pe acest personaj, cred ca dati dovada de iresponsabilitate!
8
7
Mariane da l afara pe tampitul asta spagar
15
5
Bv ovidiu!! te sustinem sa preiei primaria si sa scoti Constanta din umbra PSD!!
7
10
Care agitatie in PNL? Si voi astia de la replica de ce nu dati tot ce a postat omul asta pe pagina lui??? Spune la un moment dat ca daca nu va fi el se va aseza in spatele celui care va fi desemnat! Ori sunteti manjiti ori sunteti din "statul paralel"! Va place sa agitati voi apele... Halal presa am ajuns sa avem! Ar trebuii sa va dea in judecata ptr jumatati de adevar adica manipulare si discreditare! Succes Domnule Cupsa! Sunt sigur ca veti ajunge primar!
9
4
Care ape agita Cupsa ? Le da o solutie sa iasa din anonimat. Vai de mama lor si de zilele lor daca fac vreo prostie sa nu il lase pe Cupsa sa candideze. Va dati seama cata prostie omeneasca si cata frustare s-a adunat. Unul care poate sa scoata Constanta din rahat nu este lasat in pace. Cupsa Primar !
10
9
vasile, esti "indaratnic" sau un sarman idiot care voteaza apreciind aspectul fizic si nu competenta? Daca timp de 30 de ani, nu votam ca poponarii, apreciind oamenii dupa cum arata si nu dupa competente, acum, poate era si Romania un stat modern, in randul lumii iar pzdeii era la locul lor, locul de veci, care la ocna. Tampitilor!
10
2
Dl. Cupsa este exact omul de care Constanta are nevoie, mai are importanta culoarea politica, caci orasul acesta are nevoie de o noua viziune, mentalitate, deschidere catre un mediu de afacere ce ar aduce doar beneficii constantenilor. Dar ca de fiecare data, conteaza partidul si nu omul!!!!
5
10
Nu am fost in stare sa creez un mediu concurential! In sensul ca cel mai bun sa castige. Sunt presat de Septimiu zis si vanzatorul de santoriu in favoarea avocatilor, Crusoveanu controleaza PNL prin interlopul de tasu si Comanescu beton iar bisnitarul si camatarul care a facut avere ilicita Bucovala ma au la mana! Sper sa fac fata acestor ingerinte in actul politic dar cum vad situatia mi e greu sa deschid partidul spre cetateni!
18
4
Ma bucur pentru decizia luat dl Cupsa, aveti toata sustinerea mea, a familiei, prietenilor, si celor care sunt LIBERALI ADEVARATI. Gunoaiele care mai sunt prin Pnl Cta la ora actuala la municipiu gen Hutuca, ala care e pus prefect al judetului pretenasul lui Boroianu Gepeto, si multi altii sunt adunaturi Pdl! Impreuna cu Hasotii si Dragomir care nu au stiut decat sa dezbine PNL si la municipiu si la judet,Ei sunt care judeca??? Chiar nu au rusine deloc?? Cine oportunistul de Chitac vrea primar? Cata politica a facut el in Pnl atunci cand a candidat pt Primarie sau pt Parlamentare?
11
11
Sa il punem candidat la primaria Constanta pe Rezeanu. E cel mai bun la ora actuala din partidul nostru sa fie primar. Putem trece peste animozitati si putem face un lucru bun pentru Constanta si pentru constanteni.
9
7
Cupsa primar, Fagadau viceprimar. Traiasca machedoni !
8
8
Vai mama noastra de pnlisti. A ajuns partidul pe mana unor maidanezi ca Crusoveanu, Bola si tradatori ca Cupsa din garda veche a lu Hasotti. 7 gasti si toti niste curve si ordinari. Gasca primarilor e si aia vai de ea. Toti combinatorii au ajuns la Pnl. Mai bine vine Psd inapoi.
8
4
Bai Hutuca, ai coaie sa faci curatenie in partid sau tot golanilor il lasi ca si pana acum?cu ce te tin astia in lesa? Arata si tu odata ca ai coaie!!!
15
3
Ce ma derbedeilor va e frica de Cupsa? Va e frica ca nu va lasa sa furati? Sa va fie!
11
7
felicitari lui Cupsa pentru candidatura si probabil de Pisica unora le este cam frica, pentru ca are si experienta polititca si o echipa puternica alaturi de el.
10
13
Il cunosc de multa vreme! Poate aduce plus-valoare orasului nostru! Merita o sansa! Sa i-o acordam!
12
14
Lasa pianu ca-i deranjezi neuronu motanului! Vb de Cupsa. Sa vie la primarie!
9
7
Cupsa la primarieeeeeeeeee!
10
14
Mai usor cu pianu pe scari! Sunt cu ochii pe tine. Ii dai prea multa importanta lui Pisica, asta inseamna ca ti e frica ca te va zgaria curand. Nu fi patimas, mai relax ca faci vreun atac
9
5
Omu asta e ok, chiar prea ok! In calitate de primar ar face treaba. Are experienta, este motivat si mai ales este ardelean! Eu il sustin si il votez! Partea proasta este ca-l are pe analfabetul ala de pisica langa el. Finul lui drag si iubit. Dom' Ovidiu, fa-ti un servici, scapa de asta repede pana nu te compromite de tot!
10
13
In sfarsit un om cu potential , un om competent la carma orasului Constanta , nu mai aruncati cu pietre , peste putin timp isi va dovedii potentialul si ii veti multumi . Mai bine uniti.va
9
9
Vai de pola voastra sunteti.a.ti ajuns ciuma galbena,muie pnl.unu mai prost ca altu in partidul vostru.si piticu de rares bogdan care e f ciudata.
9
7
Veniti si combateti cu idei si programe. Degeaba dati cu noroi in Cupsa. N-o sa-l opriti. E un om prea integru.
7
9
Tu esti prea bun ptr mangalia? Sau bugetul e prea mic ptr tine? El are o problema la mangalia si crede ca scapa de ea venind la constanta...vise taica!!! Vrabia malai viseaza...
8
3
s au apucat de postat si toti frustratii care au vrut sa fie in locul lor, n au resusit si acum sosotesc si mananca kkt pe la toate colturile despre ei, chiar sunt curios aia care se umfla de ce nu ies in fata sa i traga de urechi pe Mironescu pe Popa pe Pisica dar face to face asa, stiti de ce ma baieti, pt.ca nu aveti nimic in pantaloni
10
6
Cand nu ai ce sa spui despre un om, arunci cu noroi. Este liberal din 1990. Nu a abdicat niciodata de la liberalism. A facut campanie pentru PNL la toate alegerile. Este un profesionist, cu dosar curat, altfel nu era ambasador IMO si acum prim-vicepresedinte IMO. Aia nu sunt nebuni, au nevoie de oameni buni. La ACN, masterplanul lui este in desfasurare. Succes Ovidiu! Am incredere in experienta ta in administratie si stiu ce vei fi un primar gospodar!
19
13
s-au inghesuit haterii si mancatorii de cacat sa comenteze! le-a stricat Cupsa calculele..nu mai merge cu intelegerea trans-partinica..hehehe!
14
9
Se vede ca in Pnl e debandada. Fiecare face ce vrea si anunta ce are chef. Hutuca pe ce post joaca acolo in Pnl? E presedinte sau ce mama naibi este? Cum de nu ia atitudine sa ii linisteasca pe toti astia care se comporta ca niste indepedenti? Hai Bogdane da militaria jos din pod ca altfel pierzi partidul si o sa fii istorie.
12
6
Mai bine v-ati mandri cu Cupsa decat sa platiti articole de astea. Nu aveti alt om cu sanse reale! Pacat! Uniti-va cu totii si schimbati Fagadaul. Nu dati unii in altii!
16
7
iar au iesit postacii la atac, dar cred ca sunt mai multi de la PNL decat de la PSD
16
3
Dupa toti anii acestia, daca vreti sa castigati Constanta, Cupsa este singurul capabil. Nu conteaza castigarea mandatului, cat conteaza administrarea eficace a urbei, dragi liberali.
15
9
Realizati ca are sanse si nu stiti cum sa mai dati in el Are caracter respect si implicare in proiecte europene Succes domn primar Cupsa
15
9
Mancatorii de kkt nu vor obosi! Felicitari pentru initiativa, in sfarsit avem alternative!
14
10
A pupat psd cu fiinsu miau iar acu e mare liberal. O sluga masonica. Nici o sansa.
18
9
Eu voi fi candidatul. Sa nu se mai agite Cupsa si sa tot faca valuri. Sa isi vada de adeziunea lui la Psd si sa ne mai lase cu artificile si petardele lui.
10
9
In fata toata lumea te pupa, aici toti te musca. Astea-s jegurile pe care le-ai luat pe langa tine. Daca, Doamne-ajuta, ajungi primar, trebuie sa ai mare grija ce oameni iei langa tine. Astia ti-au stricat mereu imaginea
10
7
Un fripturist, coate-goale..
9
12
A zis ludovic sa nu i mai dai mesaje
10
9
Pisica,Mironescu,Popa....ce va mai laudati singuri...daca am ajuns sa spuneti ca voi 3 realizati totul in Ceronav, e clar, se va duce dracului institutia. Nu va mai umflati in pene, azi sunteti,maine se poate sa nu mai fiti
14
6
Zici ca e Paul Ciuci de la Compact, cu parul scurt...
8
8
Ca tot Fagadau o sa iasa primar si o sa aiba timp, 4 ani, sa le inchida clanta la toti mancatorii astia de kkt!Degeaba sa agita toate panaramele astea!
8
18
Mironescu trebuie sa fie sef la Ceronav, el este cel mai bun.
6
18
Vine cu sortuletul de mason la primarie?? Isi aduce si fratii cu el? Adeziunea la Psd o scoate el sau o scot altii? E barbat sa o scoata el?
12
12
Un om in primul rand si un politician adevarat!Crusoveanu neam de oportunisti!
10
15
Tot pe CHITAC il prefera PNL istii. N au alta solutie, stiu ca Amiralul reprezinta varianta castigatoare!
21
24
ce fata de bom faier are
13
10
Si ce fotografie de bascalie si-a ales.Nu il ajuta.Mimic nu-i este favorabil,nici figura,nici fotografia,nici istoricul lui,nici prietenia lui cu pesedistii.Cand aud de Cupsa imi vine sa scot pistolul.Cand spui Cupsa spui Mazare.
19
11
Nulitatile se agita pt. tronul orasului. Tot Fagadau e cel mai bun , serios si modest.
11
26
Cu hinu psd vei castiga purtator de sortulet. Se linge pe bot dupa 'investitia noua'.
9
10
Dute dracu poet de mahala , ial si pe hinu cu tine , nu va e rusine atidevalizat oil ter si canalele navigabile sa nu va vad, jegosilor
15
9
PENTRU CONSTANTA... un mesaj imbecil sustinut de o fotografie PENIBILA!!!... Suntem in 2020!!!
15
9
cu pretentii de intelectual. Este adus in politica de Strutinski. A fost sef la corpul de control al primariei pe vremea lui Mazare. Dupa ani de sters clantele prin PNL ajunge intr-un final sef pe la ACN. Cu ajutorul prietenilor din PSD este numit la CERONAV. Un derbedeu uns cu toate alifiile...
24
6
Ce fata de dobitoc are baiatul asta. A fost sef pe vremea lui Felix? Este un liberal adevarat sa inteleg. Mari prosti ne cred toti fripturistii astia!
20
10
Se agita degeaba! Nu va fi candidat... realizarile de la Ceronav sunt nule, habar nu are ce e Ceronav! Pisica realizaeaza tot, Miornescu si Popa Teo! Se lauda cu chestiuni care sunt departe de adevar. In rest foecare are dreptul sa faca ce vrea dar meritele nu sunt ale lui la Ceronav, e doar povestitor!
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272