REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Curăţenie… şi nu prea pe plaja Neversea! Gunoaiele, la loc de cinste!

Curăţenie… şi nu prea pe plaja Neversea! Gunoaiele, la loc de cinste!

Replica API 5 iulie 2019 | 00:00 586

Cel mai mare festival pe plajă din România face litoralul să vibreze în ultimele patru zile. Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe va fi una spectaculoasă, atât din punct de vedere al line-up-ului cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Un festival muzical atent organizat până la cel mai mic detaliu! Gardul montat de-a lungul malului mării; toaletele ecologice; suficiente standuri de băutură; zone de relaxare, curăţenie (?) în zonă, atât cât se poate, accesul pe plajă din zona Le premier un pic îmbunătăţit, în sensul că au fost schimbate scările de lemn cu unele de fier, iar cele vechi…abandonate. Puţin mai încolo de scenele amplasate, mai exact în zona digurilor, zac gunoaiele aruncate de “ecologişti”, pe care nimeni de la salubrizare nu le-a văzut să le strângă. Ca să nu mai vorbim de şerpăria care înconjoară scările de acces de la Modern. Însă, pentru unii nu contează aceste mici aspecte! Festival să fie!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
publicul tot gunoi este
2
1
Droguri nu s a gasit,?daca se cauta pe plaja cu atentie amalajele lor se pot obsera!
5
1
replica nu se multumeste cu shpaga primita si Musca un investitor correct
2
3
La un gunoi de festival se merita multe gunoaie!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272