REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Curg DEMISIILE din funcţiile de conducere ale PSD CONSTANȚA, după alegeri

Curg DEMISIILE din funcţiile de conducere ale PSD CONSTANȚA, după alegeri

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:26 9048

Două femei care au candidat la funcția de primar în două localități din județul Constanța au dat startul demisiilor din funcțiile de conducere ale organizațiilor teritoriale. Mai exact, este vorba despre LuminițaVlădescu, președinte PSD Medgidia și VirginiaUzun, președinte al PSD Eforie. De altfel,a cestea nu sunt singurul care şi-au prezentat demisia de onoare. Şi un consilier local îngroaşă lista.

Luminița Vlădescu a renunțat la funcția de președinte al PSD Medgidia

Luminița Vlădescu, candidată din partea Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Medgidia a anunțat, miercuri, 30 septembrie, printr-o postare publică că a renunțaț la funcția de președinte al organizației PSD Medgidia din pricina rezultatelor neașteptat de slabe. „Am luat decizia firească de a-mi depune demisia din functia de președinte PSD Medgidia, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale. Demisia mea este un act de onoare unilateral, în niciun caz de renunțare la obiectivele propuse pentru Medgidia. Mulțumesc tuturor colegilor, prietenilor și, mai ales, celor 2100 de alegători ai mei pentru susținere!” a declarat Luminița Vlădescu, candidata din partea PSD, la Primăria Medgidia.

Virginia Uzun a demisionat din fruntea PSD Eforie

Totodată, și Virginia Uzun a renunțat la funcția sa de președinte al PSD Eforie rămânând astfel un simplu membru al partidului. „Pe 1 octombrie 2020, am demisionat din funcția de Președinte al OrganizațieiPSD a Orașului Eforie și am aderat, în calitate de simplu membru, la organizația municipală a PSD Constanța.

Așa cum am spus încă de la înscrierea în cursa electorală, deși m-am aflat primul loc pe lista candidaților PSD pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Eforie, nu intenționez să ocup această poziție într-o aritmetică politică în care nu există variante prin care să îmi pot promova proiectele și viziunea de dezvoltare pentru orașul nostru, planuri prezentate în campania electorală. Consider că a nu te abate de la principii, de la planuri și mai ales de la o viziune trebuie să devină un important deziderat în politica românească.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat, vă asigur de loialitatea și devotamentul meu și vă rog să fiți încredințați că vă sunt alături și pe mai departe. Ca membru al PSD Constanța, mă voi strădui în continuare să vă fac cunoscute dorințele și să lupt pentru a pune în practică proiectele pentru care mi-ați acordat încrederea la votul din 27 septembrie 2020.

Pentru mine, #9nepasadeEforie nu rămâne un simplu hashtag ori un simplu mesaj electoral, ci reprezintă un principiu de acțiune politică” a declarat Virginia Uzun.

O consilieră din partea PSD Eforie a renunțat la funcție

Cerasela Liliana Cozoș, candidat la funcția de consilier local din partea PSD, a renunțat și ea. „În acest Consiliul Local fiți siguri că nu-mi doresc prezența și asumarea răspunderii! Sunt un simplu cetățean care îşi doreşte o țară cinstită, respectată, bună, tolerantă, competitivă. Nu vreau un viitor mai bun. Vreau un prezent mai bun și un viitor extraordinar! Ca urmare, voi respecta cu demnitate și onoare dorința celor mai mulți eforieni: Eforie pentru PNL” a spus CeraselaLilianaCozoș.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va duceti dracului de psd-isti imputiti si sa-i luati si pe pnl-isti cu voi!
8
15
de ma postacilor, nu toata lumea are norocul sa aiba o dancila contracandidat!!!
2
19
Sobolanii parasesc corabia
25
3
Draghici, cioclu suprem de la Central, cine iti mai tine spatele acum ca felix e in vacanta de nevoie? Cum vei justifica averea, relatiile cu primaria, casele fara numar, contract pe durata nedeterminata pt cimitir.. evaziunea fiscala pe care o faci, ca nu dai chitanta la lucrari.. ehe... vin timpuri negre, miticuta
25
0
Ai facut ravagii cat ai fost la SPIT Constanta si nu te-a recomandat nimic sa detii acea functie: lipsa capacitate intelectuala ai doar o rautate iesita din comun. Sa ti se intoarca tie si familiei tale toate relele facute atator suflete nevinovate doar ca nu ti-au votat prea iubitul partid PSD care te-a propulsat, tolerat, incurajat, sustinut, acoperit, etc, etc. Stii despre ce vorbesc, stii tu mai bine ce ai facut.
32
1
nu demisii din partid ne intereseaza, ci demisii ala psd din fruntea institutiilor de stat, pe care le au capusat cat au putut de peste 10 ani !
29
0
Un partid nu distruge ci oamenii distrug, mentalitatea si lacomia.
26
0
verginica e numai buna la faketaxi
23
1
Dati-va demisia toti, ca sa dispara PSD-ul. Ne-a distrus orasul Constanta.
32
9
Este un fapt de normalitate, or sa treaca la pnl.
32
3
Cozos este cel mai prost director de liceu ! A dus scoala de rapa! Ea alaturi de nas distrug luceul!
27
4
ca Verginica are dosar la DNA , asa ca fara penali in functii publice, bravo alegatorilor din Eforie
41
2
Virginica, care isi dorea reformarea PSD dupa alegeri? Pai, acum pleaca repede, nu i pasa parca de EForie? Vrajeala ieftina, dornica de ciolan, ipocrita innascuta.
40
1
Cele doua nesimtite de la Eforie au facut campanie murdara! Ar trebui amandoua si sleahta sa plece din oras!
40
4
Plin de lasi in psd
28
4
Cozos a alergat mereu de la un partid la altul dupa ciolan. De ce ascunde cazurile de Covid de la liceu ? Ea sta acasa si prostii la scoala
28
2
...ce peruca si-a tras ...a crezut ca o sa ii impresioneze pe votanti ...doar cine nu o cunoaste a votat-o...
30
3
Este cazul ca penele sa si asume responsabilitatea totala. Sa nu mai dea vina pe pesede.
31
7
merg la rontzait alti morcovi,chiar daca au alta culoare si alte dimensiuni,..guritza lor se adapteaza usor la noile dimensiuni...succesuri
49
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102