REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Curg loviturile pentru Dacian Cioloș: încă un personaj controversat și-a găsit loc în PLUS

Curg loviturile pentru Dacian Cioloș: încă un personaj controversat și-a găsit loc în PLUS

Replica API 31 ianuarie 2019 | 03:34 414

Jurnalistul Ionuț Cristache face încă o dezvăluire interesantă despre PLUS-ul lui Dacian Cioloș. Sub deviza oamenilor noi în politică, în fiecare zi aflăm despre ”foști” care și-au găsit loc în PLUS. Dacian Cioloș încalcă principiile noului partid și-l aduce pe Avram Fitiu, un anti-european declarat, fost membru PCNȚCD și al ANR, conform stiripesurse.ro.

”Dupa ce ieri aflam ca "omul nou", Cristian Preda, europarlamentar facut de Udrea, pe listele PMP, s-a inscris in PLUS-ul lui Ciolos, azi aflam ca din Consiliul National al aceluiasi partid face parte si un domn, Avram Fitiu! Stiu, poate ca nu va spune mare lucru. Dar stati sa vedeti nepotism si nu doar atat. Domnul Fitiu este fostul sef de cabinet al domnului Ciolos si nu este nou deloc in politica.

Vremurie l-au purtat prin PNTCD, pare-se, iar in 2016 a candidat din partea ANR, partidul lui Marian Munteanu, cap de lista pentru Camera Deputatilor. Si mai tare este ca omul are o problema cu Sorors. Si nu doar cu Soros! Si cu UE si cu miscarile sociale si cu USR... Luati de pilda un citat din domnia sa:

"Cred si am dovezi ca reteaua Soros din intreaga lume (si nu numai) actioneaza in numele corectitudinii politice cu scopuri precise rezultate din filosofia scolii de la Frankfurt (ideologie comunist progresista contruita de Marx si Freud). Aceste scopuri vizeaza construirea unei noi societati, un fel de mix intre capitalism (libertinism in loc de liberalism) si comunism(...) Romania nu a scapat de acest experiment social progresist care este jucat politic in toata Europa (Podemos in Spania, Zorii aurii in Grecia, Pegida in Germania, USR in Romania).

In Romania experimentul inceput in 1990 capata alte valente astazi prin activarea retelei sub forma USR (mix antisistem si progresism) in care sunt amestecati oameni cu agenda precisa cu oameni de buna credinta care au cazut in capcana ideologiei antisistem construita pe fundamentul teoriei critice."

Cert este ca membrii PLUS au inceput deja sa se revolte si cer demiterea domnului Fitiu!”, scrie Ionuț Cristache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
8
0
Ole! Ole! Exorcizati membrii si simpatizantii PSD.
11
0
Ca sa vezi cine a ajuns sa-l analizeze pe Ciolos si PLUS, ionut cristache, pana mai ieri vidanjor la latrina 3 a turnatorului securist si condamnat penal voiculescu. Se caznesc toate antenele, toate mediile online sa-l minimalizeze pe Ciolos, dar va fi un recul de-o sa-i puna-n cur pe multi! Astia sunt oameni destepti si valororosi nu HOTI si PENALI ca gasca de HOTI din jurul lui DRACnea si ALDE tariceanu.
12
1
Va este frica de el si de aceea scorniti tot felul de kkturi...
11
1
Nu sunt fan Ciolos dar vad ca prinde la public si le cam tataie fundul unora din psd in special.
12
3
boule , familia ta e specializata in muie . Nevasta o face pe bani , iar fiica-ta face ce a vazut in casa . Voi din asta traiti , din muie ! ....tu , profitorule , stai cu coaiele la caldura si postezi pe renta viagera de la soros . Iti dai seama cand se va marita fiica-ta ? la pulivara , esti bou , sarac , cine ar risca un asemenea socru ....iar istoria fetei se afla repede , chiar daca , precum orice curva evoluata , este studenta !
4
11
Fitiu asta este lucid si descrie exact situatia actuala. L-as vota, dar nu e acceptat de nici un partid. As vrea un partid cu multi ca Fitiu, cu aceleasi opinii.
14
2
Ar trebui sa ne tataie curul tuturor romanilor, nu numai pesedistilor. Asta este un antinationalist sadea, unul care a fost creat prin diferite laboratoare, precum USR, oameni politici si diferiti procurori
10
8
Cum tine dracnea la popor ? Asta se pisa pe psdistii lui, d-apai pe popor.
15
3
Ciolos oricum mai mult de 2-3% nu ia. Bravo PSD singurul partid care tine la popor
9
16
Aloo pesedeii !!! Va tataie curu cand auziti de ciolos. Faceti orice cand vedeti cum o luati in mana. Vedeti ca va trimite soros patru tragatori de elita sa vi-l impuste pe hotul dragnea. ! Muie dragnea, muie pesede !!!
15
17
Unii vad ca poate exista sanse macar de un deputat sau un senator ceva si se inscriu in partidele care au ascensiune. Parvenitism politic. Asta degradeaza politicienii. Dar vor sa venim la vot si sa trimitem pe functii grase oameni mai slab pregatiti decat noi alegatorii. In acest timp noi cei de rand nu avem loc pe listele asa ziselor partide extrem de corecte si necorupte.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272