REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Curierul de la Urgent Cargus NU dă doi bani pe măsurile de siguranță COVID-19! VIDEO

Curierul de la Urgent Cargus NU dă doi bani pe măsurile de siguranță COVID-19! VIDEO

Replica API 20 martie 2020 | 11:21 5169

Probabil că ați găsit pe internet sau chiar v-ați gândit singuri că toată criza mondială în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus ar putea fi o înscenare sau un plan diabolic atent orchestrat de o mare putere a lumii. Este doar una dintre teoriile conspirației lansate în această perioadă, teorii care au fost și continuă să fie un subiect atractiv pentru o parte a populației. Fiecare dintre noi are dreptul la opinie, însă atât timp cât ele nu afectează pe cei din jur.

Este și cazul unui curier constănțean care ignoră orice sfat venit din partea autorităților privind respectarea măsurilor de igiență în această perioadă. Bărbatul a recunoscut că a primit din partea firmei pentru care lucrează, Urgent Cargus, echipamente de protecție, dar preferă să nu le poarte pentru că se dezinfectează singur. În plus, este sigur că acest virus nu există și are propria sa versiune pe care nu se ferește să le-o împărtășească clienților.

"N-ai auzit și tu de război psihologic, n-ai auzit, nu? Hai, las-o, îți spun eu. Primul război mondial i-a afectat pe americani? Știi istorie? America vrea să fie prima putere și nu vor să înțeleagă că chinezii sunt primii. Din jocuri d-astea au făcut un virus. Cum au depistat ei antivirusul? Dacă știai puțină istorie..."

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RESPECT! ADEVARATII EROI AI RAAMASITEI ASTEIA DE NATIUNE!
1
1
Curierul ala e un prost deosebit si nesimtit pe deasupra. Stie el, domnule, de americani cum se lupta ei psihologic cu "chinejii"" ca sa-i distruga economic...pune-ti bai taranoiule echipamentul de protectie! Si voi care comentati pe aici ca "ce face el domnule pentru noi, cum ne aduce noua coletele in timp ce noi stam cu aia in sus in casa". Bai prostanilor, individul este platit pentru asta, si noi platim taxa ca sa ne fie aduse coletele. Suntem o natie pierduta cu de-alde voi. Si sunteti si multi...
2
2
Sunt curieri care poarta masca si manusi.Dar atata timp cat este doar o recomandare si nu e obligatoriu, fiecare face cum crede de cuviinta.Izolarea totala nu este cu putinta in secolul vitezei. Si apoi omul e supus greselilor.Chiar daca consecintele sunt grave regulile se incalca,exista si inconstienta.
3
1
Un sclav ignorant periculos . Huo fi miar scarba Luminitzo. Neam de zdrente si koorve
3
2
de ce va agitati ca voi lingatorii de lingurite la biserica si prostii gen "cetatean" care e un pesedist jegos nu primiti pachete .stati in casa si butonati tastatura cu infectiile voastre .
5
4
baiatul de la curierat e ok, nu va mai luati de el
11
5
Un inconstient care ar trebui adus cu picioarele pe pamant.
5
8
Prosti sunt cu duiumul!Din cauza lor ne umplem de boala!
9
7
in aceste zile americuta si-a suplimentat numarul de trupeti din europa cu inca 20000 ajunsi in italia,germania si belgia si care trupe nu poarta nimic pentru protectie fata de covid 19,deci nenicu asta pare sa aiba dreptate
10
5
Cred ca au comentat toate putorile care nu au o zi de munca , hai sa-l spanzuram ! De ce ? Ca va aduce voua la nas toate kkturile comandate pe net.... M-as bucura tare ca sa fie inchisa aceasta activitate in perioada carantinei , sa vad putorile ce fac ? V-a trebui sa iesiti afara , puturosilor......v-a fi panica mare printre voi !
17
5
Uite asa ne-am gandit si noi ca e un razboi psihotronic sa ne faca sa muncim pe nimic si sa nu mai avem pretentii, dar daca totusi e real acest pericol si ne infectam? Cu cat mai putin pe drum cu atat mai bine.
9
1
un bou ramine bou.Ca si un pesedist,pe linga bouar mai e si hot.Prostul nu poate intelege
1
8
Mai incet cu criticile la adresa acestui om ma disperatilor,daca vorbim de infectat mai repede v-ati infactat cand va ingramadeati ca oile prin magazine de frica foamei sau cand va impartasea Spagoveanu cu aceias lingurita pe toti.
28
4
Sunteti niste isterici cretini! Mars in pestera cu voi ca acolo nu va prinde virusul lu' peste!
23
6
Sunteti niste jegosi toti care comentati impotriva curierului. Omul munceste cinstit si din greu, ca sa va livreze voua coletele, nesimtitilor. Si se expune la riscuri f mari .
27
4
uitati va la toti curierii in general cum umbla , fara protectie si mai ales cat umbla ei . mare atentie fara manusi fara masca de protectie ...
12
13
nu mai aveti ce sa scrieti
20
2
Imputitul asta care probabil a raspandit virusul la zeci de oameni , trebuie concediat imediat ! Daca El este un bou infect ... nu trebuie expusi alti oameni !
17
25
Amice Foarte Bine ia mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman si jos Sa-i Spui Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si stati cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate. Clar Bai Maimutoi Tolomac si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci. Ca I-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!
8
19
Gata cu prostia omu are dreptate fagadau nu a construit nimic in ct de 30 ani jos psd
20
17
Omul e pozitiv in gandire daca unii sunt mai psiho, e fix treaba lor. B8ne ca munceste si va aduce voua coletele cand stati cu pula in sus in casa si debitati panica
52
5
de cacao si cacao
20
2
Lasati lumea sa munceasca, va dati destepti si aveti o ura din prostie. Sa va vad pe marea majoritatea cand intrati in somaj cum o sa ganditi.
41
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108