REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Curs de formare în Italia pentru trei profesori din Medgidia

Curs de formare în Italia pentru trei profesori din Medgidia

Andreea VREJOIU 8 mai 2023 | 08:13 875

În cadrul acreditării Erasmus+, în perioada 1 – 6 mai 2023, trei profesori de la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia, au participat la cursul de formare ”There's an App for That! Exploring the Best Apps for Teaching and Student Learning”. Activitățile s-au desfășurat la Florența, Italia, iar furnizorul de curs a fost Europass Teacher Academy.

Curs de formare in Italia pentru trei profesori din Medgidia


La curs, alături de profesorii Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, au participat profesori din Grecia, Portugalia, Spania și Roman, Piatra Neamț. Profesorii participanți la acest curs au avut oportunitatea de a învăța să integreze o varietate de aplicații în curriculum-ul școlar. Aceștia au descoperit cele mai populare și practice aplicații educaționale care se pot utiliza în cadrul orelor de curs la mai multe materii, precum și instrumentele necesare pentru valorificarea acestor aplicații în procesul modern de predare-învățare-evaluare. Printre aplicațiile descoperite se numără: Moodboard, Evernote, Edji, Quizlet, Kahoot, Mentimeter, Slido, Miro, Coggle, Canva, Tinker, Sphero, Pixton, Genial.ly, Trello.com.
Astfel, cele trei cadre didactice ale Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia și-au îmbunătățit competențele digitale, competențele lingvistice și au asimilat noi metode si strategii didactice utilizate la nivel European.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> paply.org/kiska
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468