REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cursa de la Strade Bianche a fost amânată din cauza coronavirusului

Cursa de la Strade Bianche a fost amânată din cauza coronavirusului

Replica API 6 martie 2020 | 00:00 903

Strade Bianche ar fi trebuit să deschidă sezonul de ciclism în Italia sâmbătă, însă cursa a fost acum oficial amânată din cauza coronavirusului.

Se discuta de ceva vreme despre anularea cursei care are loc anual la Siena, în Italia, din cauza coronaviruslui care afectează din ce în ce mai mult calendarul sportiv. Acum a fost luată decizia oficială de a fi amânată.

”În urma celei mai recente întâlniri cu autoritățile locale din Siena, atât cursa masculină cât și cea feminină au fost amânate până la o dată ulterioară, care va fi comunicată în curând”, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor. Vestea a venit în aceeași zi în care echipa Astana Pro a anunțat că se va retrage din toate cursele pentru 15 zile din cauza coronavirusului.

Ineos a anunțat și ea că nu va mai participa la nicio cursă până la Volta a Catalunya. Echipa britanică a luat această decizie după moartea directorului sportiv Nicolas Portal, adăugând că răspândirea coronavirusului a contribuit și ea. Într-un comunicat de presă, echipa a precizat că a informat UCI de decizia lor. Astfel, Ineos nu va participa la Tirreno-Adriatico și Milan-San Remo (curse care vor fi oricum, cel mai probabil anulate, din cauza unui decret al guvernului italian), Paris-Nice, Nokere Koerse și Bredene Kiksidje.

”Am luat această decizie având în vedere circumstanțele deosebite în care ne aflăm. Este un moemnt trist pentru toată lumea din echipă. Am pierdut pe cineva pe care am iubit foarte mult și cu toții suntem în doliu”, a declarat directorul Dave Brailsford.

”Este o decizie corectă având în vedere ce s-a întâmplat, dar cred că este în teresul ciclismului și al publicului”, a continuat el, făcând referire și la coronavirus, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272