REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CURSE NOCTURNE cu ATV-ul, pe STRĂZILE din COSTINEȘTI! VIDEO

CURSE NOCTURNE cu ATV-ul, pe STRĂZILE din COSTINEȘTI! VIDEO

Replica API 12 august 2020 | 00:00 2727

După ce în anul 2007 un cuplu a fost aproape de moarte din cauza unui accident cu un ATV în Costinești, în urma unei HCL (hotărâre de consiliu local), s-a interzis total circulația cu aceste vehicule pe raza comunei Costinești. La 13 ani de la acel eveniment iată că în Costinești există o firmă care se ocupă cu închirierea de ATV-uri, fără a ține cont de interdicția de circulație.

Pe strada Schitului din Costinești se închiriază ATV-uri

Bogdan Jianu, un localnic din Costinești, deranjat de zgomotul făcut de ATV-uri în fiecare seară dar și de potențialul pericol pe care îl reprezintă pentru ceilalți reprezentanți din trafic, a anunțat Poliția în seara de 10 august. Potrivit spuselor acestuia: ” Poliția a ajuns la 10 minute dupa sesizarea la 112, au oprit unul din ATV-uri și au constatat că era condus de către un client, nu avea cască de protecție și nici vestă reflectorizantă. După care au mers la centrul de închirieri pentru lămuriri. Se pare că patronul le-a spus ca are toate autorizațiile în regulă”.

Poliția: ”Poate să închirieze ATV-uri, dar doar dacă le ține în curte„

Speriat probabil de controlul nocturn, patronul firmei de închirieri a fost la poliție pentru a întreba dacă are voie cu ATV-urile. Supriză... aceștia i-au răspuns: „Aveți voie, dar doar dacă le țineți în curte, nu pe domeniul public”. Astfel, că s-a terminat și scurta aventură a unui centru de închiriat ATV-uri.

Contactat de reporterul Replica, viceprimarul comunei Costinești, Marian Bătuică, a declarat că este interzisă circulația ATV-urilor pe străzile din Costinești.

Video:

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este interzisa inchirierea acestora nu si circulatia acestora !
1
1
Pai mai nou OPEL face si ATV-uri pe care le cumpara toti PROSTANII...
2
5
hcl e kkt, nu poate fi deasupra legii.
5
0
sunt vehicule inmatriculate pt care se platesc taxe . Cum exista masini care polueaza excesiv , asa fac si astea galagie , pe care le interzici mai intai
2
6
Asa este,in Mangalia sunt niste facuti din laba care ambaleaza motoarele si circula ca descreieratii.
8
0
Tara de lumea 3-a care permite circulatia ATV -urilor pe drumuri publice ...sunt off-road fratilor ,treziti-va !
10
1
sin mangalia,dupa 22,pulitia,se aude?? retarzicu motociclete ascutitori,atvuri si,mai nou,un bouar cu scuter nr de germania,vazut si in jupiter,scot un zgomot infernal in zona garii,unde ambaleaza la maxim rablele!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369