REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Curtea de Apel Bucureşti a suspendat decretul lui Klaus Iohannis privind şeful Armatei!

Curtea de Apel Bucureşti a suspendat decretul lui Klaus Iohannis privind şeful Armatei!

Replica API 1 februarie 2019 | 01:00 399

Generalul Anastasof, împuternicit ca locţiitor al generalului Nicolae Ciucă! Curtea de Apel Bucureşti a suspendat decretul lui Klaus Iohannis.

Curtea de Apel București a hotărât să suspende decretul prin care Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul sefului Statului Major al Apărării (SMAp), generalul Nicolae Ciuca.

Minuta Curții de Apel București este extrrem de limpede: „respinge cererea de repunere pe rol ca nefondată. Respinge excepția inadmisibilităţii cererii de suspendare, excepţia lipsei calităţii procesual active a reclamantului şi excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Administraţia Prezidenţială ca nefondate. Ia act de renunţarea reclamantului la judecata capătului de cerere privind anularea Decretului nr. 1131/2018. Admite cererea în parte. Dispune suspendarea executării Decretului nr. 1131/2018 până la pronunţarea instanţei de fond. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. În cazul declarării, cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, notează evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine. Nu a facut decat rau militarilor: a dat functiile inapoi cu un grad, a obligat toti subofiterii sa faca scoli postliceale,etc. Pe de alta parte, militarii sunt cei mai prost platiti, din sistemul de aparare. Macar nu a dat burdihanul ala jos, eu nu am vazut general american gras..
1
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
2
2
...militarii romani,au cele mai mici salarii...adica..55-60 milioane de lei vechi,fara sporuri,si pensii de peste 70-80 milioane lei .. asa este...
3
1
Iohannis a tras o basina si altii au deschis geamul sa se aeriseasca. Nu uitati,Iohannis doar se crede seful tarii,el nu este asa,ci doar un presedinte cu anumite sarcini pe care nu si le respecta. Nu este o faptura divina sau genial,ci un om cat se poate de banal si redus intellectual,doar ca a avut norocul sa fie votat ,de cei mai multi din greseala.El singur nu poate sti ce e mai bine pentru armata,tara,si nici nu-l intereseaza decat propriul comfort si statut de barosan.
3
2
Sclavii neocomunisti ai lui Dragnea, au blocat armata.Rusine!
2
4
Se banuia ca Ciuca e tot o sluga americaneasca ... Acum e certitudine ... Si s-a mai adeverit ceva: ca nu are onoare ... Jegosul ... Ne-au tradat multi, dar Ciuca e unul din cei fara demnitate ...
4
3
d-le ciuca nu ai onoare cand te-a numit iohannis inca un an in fruntea armatei stiati ca nu este legal trebuia sa va da-ti demisia dezamagire totala.
5
1
curtea de apel Bucuresti este noua achizitie a puscariasului draknea
4
5
Un tampit mai mare ca mine nu a gasit prostimea din Romania sa puna presedinte
7
7
Aaaaaaaaaaaaa
1
4
F bine. Militarii au cele mai proaste salarii din toti militarizatii din romani. Jandarmi, politie, politie frontiera etc. Nu are ce sa caute acolo.
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108