REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cutremur în justiție: dosar penal pentru procurorul general, Lazăr

Cutremur în justiție: dosar penal pentru procurorul general, Lazăr

Replica API 16 februarie 2019 | 02:00 589

Augustin Lazăr

O nouă bombă bubuie în justiție, iar procurorul general al României, Augustin Lazăr, intră în malaxorul Secției Speciale pentru Investigarea Magistraților.

Surse citate de Antena 3, arată că procurorii de la Secția Specială au extins ancheta în cazul Laurei Codruța Kovesi, iar autorii comunicatului oficial remis de Parchetul General pe subiectul extrădării lui Nicolae Vlad Popa vor fi anchetați.

În acest context, la Secția Specială vor fi anchetați Augustin Lazăr și purtătorul de cuvânt al Parchetului General, fiind suspecți de favorizarea făptuitorului, adică Laura Codruța Kovesi.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furati noua, sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani HOTI care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si Kovesi nu s-a lasat pana nu l-a adus in tara pe HOT! Si, golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe LCK si ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa adina florea sar pe LCK. In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si puscarie!?
10
3
da-i nevestei cu cacat moale pe fata , ii spui ca e masca de ingrijire , apoi ne pisam pe sa se curate si ii dam la muie , intr-o gurita atragatoare . Daca ma - ta e geloasa ii dam si ei , dar nu vreau conflict cu filipinezii ....
4
8
asta sigur n-are fata de tigan ca tine, si sigur nu are caracter de kkt ca tine!
10
2
Asta are fata de ordinar ca Base
2
13
Muie cu mult cacat moale hotilor stroe si claxon brailoiu ! Muie postacilor pesedei ! Astazi nu posteaza ca nu sunt la munca ! Muie dragnea vitamina d malediva, muie pesede !!!
16
4
de ce doamna florea nu a fost la fel de dura cind era procuroare in constanta si stia ce face clanul mazare-constantinescu?
17
3
ce nenorociti sunteti. singurul articol unde nu poti sa scrii un comentariu este cel unde se vorbeste despre tit brailoiu. am observat de ceva timp treaba asta. este injurat la greu si de aia faceti lucrul asta? muie tit brailoiu
16
0
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII astia
16
1
@09:12 si toti pesedeii sa-mi lingeti mie personal cacatul moale ! O sa vina vremea sa va spanzuram de primul pom ! Ca vad ca numai asa scapam de voi ! Muie dragnea vitamina d olteneasca, muie pesede !!!
17
2
de ce doamna florea nu a fost la fel de dura cind era procuroare in constanta si stia ce face clanul mazare-constantinescu?
20
2
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei! A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii ci pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!
20
2
sa-mi bag pula in ochii tai sa nu mai postezi ! ma -ta , curva morocanca , te-a scapat din brate , ea sugea la un arab si a uitat de tine care sugeai la ea !
3
21
Chiar magistratii s-au saturat de oribilitatile procuraresti securiste si de asta s-a inceput scuturarea sistemului de lepre. Alde' Lazar si Kovesi au cimentat un fel de GESTAPO la DNA-ul ala de cacat. Nu poti face justitie cu tortionarii,cu oameni care in loc de profesionalism si dedicatie in apararea drepturilor omului au interese personale egoiste si o ura cumplita fata de dreptatea altora,dispret suveran fata de romani.
9
20
PSD SCADE IN SONDAJE NU CRESTE, DE LA 47% ARE ACUM SUB 25% SI CONTINUA SA SCADA , PSD DUCE ROMANIA LA FALIMENT IAR NOI GRABIM FALIMENTUL PRIN BOICOT AL TAXELOR LA STAT PANA DARAMAM STATUL FARA GAZARE SI IL REFORMAM!
24
6
Tarii cat mai multa sare.....Lazar profesionist?hi,hi,hi,
12
18
curvele estea ordinare , nu se lasa- au primit sarcina de la criminalul tudorel care trebuie sa explice cum l-a plantat pe fiisu in ministerul justitiei, un anaklfabet ca si el, si puscariasul porcar draknea. Am ajuns pe mana unor analfabeti, hoti , borfasi, criminali, infractori, interlopi care nu mai pot fi opriti decat prin executare fizica
28
16
adica stia, avea cunostinta ca madam k. a r fi savarsit o infractiune in materie penala si a tacut sau a pus bete in roate celor care ar fi putut sa inceapa urmarirea penala impotriva madamei k. musamalizare pe romaneste
16
22
Treb sa scape si de el, ca si asta e profesionist.
26
17
Ai dreptate trebuie sa ramana liberi doar vreo cativa din psd,restul de vreo 20 mil.la puscarie.Iar cel care a inventat codul penal mazilit din istoria Romaniei si ridicat in slavi ALI BABA.
22
14
A mai ramas sa faceti un dosar penal comun pentru restul de 20 si ceva de milioane de romani! Sa fim capete de acuzare ca v- am suportat nelegiuirile.
35
19
Bineee! Astept cu interes, dar fara ingrijorare, serialul...Devine palpitant. Escrocii trebuie trimisi la bulau. Se va intampla? De urmarit episoadele urmatoare...
35
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468