REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cutremur în PNL: șeful campaniei pe București demisionează cu acuzații grave

Cutremur în PNL: șeful campaniei pe București demisionează cu acuzații grave

Replica API 28 martie 2019 | 13:04 464

Alexandru Nazare, prim-vicepreședinte și șef al campaniei electorale a PNL București, și-a dat demisia azi, acuzînd tensiuni majore între cea mai mare organizație din partid și conducerea centrală, în fapt, o reacție la atacurile din ultima perioadă ale candidatului Rareș Bogdan, conform inpolitics.ro.

”Stimați colegi, din mai multe considerente, dar în primul rând pentru binele organizației, mă văd nevoit să renunț la funcția de șef de campanie și la cea de coordonator al Departamentului de comunicare. Pentru mine, înainte de toate, este important binele organizației.

Datorită animozităților apărute între conducerea PNL București și conducerea centrală, atât în partid cât și în presă, organizația București e denigrată permanent și indiferent ce eforturi se fac, ele nu sunt luate în calcul. Nu avem cum să obținem rezultate bune în campanie în condițiile în care organizația e permanent atacată atât public, cât și în partid.

Strategia de campanie pe care Centrul o impune, inclusiv în ceea ce privește USR, nu cred că este cea mai fericită alegere pentru campania pe București. Personal, în condițiile date, indiferent cât aș fi de bine intenționat, nu am cum să scot rezultate spectaculoase și că atare prefer să ocupe aceste poziții oameni agreați de conducerea centrală, pentru că, altfel, ar fi păcat de toată muncă depusă de colegii noștri.

Repet, nu renunț, ci fac un pas în lateral strict în privința acestor responsabilități pentru binele organizației! Sper că așa atacurile să înceteze și voi, colegii mei, să nu munciți în zadar prinși în lupte de putere pentru care unii sunt dispuși să sacrifice tot, inclusiv organizația în sine.

Iertați-mă, va rog, dar moral nu mi asum asta, din respect pentru fiecare membru care a muncit ani de zile și n-a primit nimic în schimb, ba mai mult nu i-au fost recunoscute eforturile. Până la urmă pentru fiecare dintre noi există un Dumnezeu mai presus de toate, care mai devreme sau mai târziu își va spune cuvântul.” se arată în demisia lui Nazare transmisă conducerii partidului. (B.I.)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La PNL e greu acum! Rares Bogdan nu va mai admite cum se intampla acum, tacit, ca in teritoriu PNL sa fie de fapt in brate cu PSD. Asta se intampla stim si vedem cu totii acest lucru si PNL de-asta este discreditat! Sunt o gramada de edili ca de-alde Zamfir pana mai ieri PNL si de cand a fost dat afara facut imediat vedeta la antena 3. La Mangalia radu cristian este doar vopsit PNL ca face totul impotriva populatiei numai ca sa discrediteze partidul. Cu sufletul este tot numai PSD. Ca doar mazare si nicusor l-au inscaunat..Trebuie curatenie in PNL. Succes Rares.
8
0
ce v-a luat cozonacelul de la gura ?
0
2
Irina nu esti membru pnl, asa ca nu te mai da. Nu e cearta, a zis doar ca e mai. Bine pt partid sa faca asta. Ce o sa piarda slugile socialiste si ce plangee replica
3
0
Astia nici nu au castigat alegerile si au inceput sa se certe! Va imaginati ce o sa se intample daca Doamne fereste o sa le castige?
0
3
Rares a supt la tata lui Orban,,cu batistuta sa sters la gura.
1
4
Distrus partidele istorice.
7
1
Mai e putin si la PNL ajunge presedinte Guse, la fel cum la Constanta va fi candidat la primarie Murad. Din aceasta seara dragi colegi, eu demisia. Huo partide nemernice
3
2
Sunteti toti o apa si-un pamant.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272