REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cutremur în Turcia: Echipa RO-USAR a recuperat de sub dărâmături doi adulţi în viaţă şi un copil mort

Cutremur în Turcia: Echipa RO-USAR a recuperat de sub dărâmături doi adulţi în viaţă şi un copil mort

A.F. 7 februarie 2023 | 17:05 957

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă informează că echipa de căutare - salvare a României se află, marţi, într-o misiune de identificare şi recuperare a unei familii (soţ, soţie şi copil) surprinse sub dărâmături, în oraşul Antakya, în Turcia.

Cutremur in Turcia: Echipa RO-USAR a recuperat de sub daramaturi doi adulti in viata si un copil mort

"Din informaţiile pe care le avem la acest moment, părinţii răspund la comunicările cu echipa noastră. Clădirea este prăbuşită complet, iar din spusele localnicilor aceasta ar fi avut nouă etaje", precizează IGSU, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, salvatorii români se află în permanentă legătură cu autorităţile turce, reprezentanţii AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor şi a Situaţiilor de Urgenţă) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acţiune a intervenţiei echipelor venite în sprijin, scrie Agerpres.

Update:

Echipa de căutare - salvare RO-USAR a finalizat misiunea de recuperare de sub dărâmături a unei familii din oraşul Antakya, a informat, marţi, IGSU.

Potrivit sursei citate, trei persoane au fost scoase de sub ruine. Cei doi adulţi sunt în viaţă şi au fost predaţi ambulanţei, iar copilul a fost găsit decedat, fiind predat familiei.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunţa, marţi dimineaţă, că echipa de căutare - salvare a României se află misiune de identificare şi recuperare a unei familii (soţ, soţie şi copil) surprinse sub dărâmături, în oraşul Antakya.

Clădirea s-a prăbuşit complet, iar din spusele localnicilor aceasta ar fi avut nouă etaje.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102