REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cuza, întâlnire cu Ilona Brezoianu la un restaurant din Capitală

Cuza, întâlnire cu Ilona Brezoianu la un restaurant din Capitală

Replica API 24 ianuarie 2022 | 16:35 2544

Cuza de la Noaptea Târziu și Ilona Brezoianu s-au întâlinit într-un restaurant de lux din Capitală. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în timp ce petreceau timp de calitate împreună. Ce gest de zile mari a făcut artistul când a venit momentul să-și ia rămas bun.

Cuza este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră. Cu toții știm, în jurul fostului concurent de la Asia Express roiesc multe domnișoare. Paparazzii Spynews.ro au fost pe „urmele” artistului și l-au surprins alături de Ilona Brezoianu într-un restaurant din Capitală.

Pare că artistul a uitat de restul domnișoarelor și ar avea ochi doar pentru Ilona Brezoianu. Artistul a fost surprins în timp ce o îmbărțișa pasional pe actriță. Cu atât mai mult, Cuza nu s-a oprit aici și i-a dat și un pupic pe obraz blondinei.

Ca de fiecare dată, Cuza este foarte atent la ținutele lui. Artistul și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni deschiși la culoare, un hanorac vișiniu, o geacă de piele și o pereche de încălțăminte sport. De asemenea, Ilona a avut și ea o apariție de zile mari. Actrița a purtat o blăniță albă, o pereche de blugi și ghetuțe.

Artistul a îmbrățișat-o pasional pe actriță

Puține domnișoare îl pot refuza pe Cuza și se pare că artistul își folosește atuurile de tânăr cuceritor în orice moment. După ce au petrecut timpul împreună într-un restaurant de lux din Capitală, cântărețul de la Noaptea Târziu și-a luat rămas bun de la Ilona Brezoianu, iar ca un adevărat gentleman a îmbrățișat-o pasional, după care i-a dat un pupic inocent pe obraz.

Cuza de la Noaptea Târziu a petrecut timp de calitate în compania Ilonei Brezoianu. Cu zâmbetul pe buze, artistul a stat alături de frumoasa actiță. Momentan, cântărețul nu și-a anunțat fanii despre vreo nouă iubită, dar ce-i drept, Cuza părea destul de încântat de prezența blondinei, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cuza si buza si meduza BASINI DA STRUT rahat cu perje iesoti la produs kurwele replika
2
0
pentru tzarani bashitzi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272