REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CV de administrator: de la sampling de țigări și vânzări de medicamente, la șefia aeroportului

CV de administrator: de la sampling de țigări și vânzări de medicamente, la șefia aeroportului

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 758

La nici 27 de ani

La nici 27 de ani

Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța are de câteva zile un nou Consiliu de Administrație (CA) în care se găsesc câteva nume interesante. Dincolo de numirile politice, atrage atenția și profilul administratorului independent, numit din partea localității Mihail Kogălniceanu. La nici 27 de ani, Livia Elena Căpățînă a ajuns la conducerea aeroportului plecând de la sampling de țigări și vânzări de produse farmaceutice.

Noul CA este alcătuit din Bogdan Artagea, Romani Tony Avramescu Gruia, Daniel Nicu Geambazu, Constantina Vasilescu, Secil Cantaragiu și Livia Elena Căpățînă. Ultima nu este afiliată politic și prezintă un CV destul de interesant. Astfel, administratora de 26 de ani a aeroportului este administrator și la Decarboserv SRL din Constanța, o firmă care se ocupă de repararea mașinilor, dar și asociată în alte două societăți, EMC Maritime Broker SRL și Adcraft Development SRL, ambele din Mihail Kogălniceanu și cu același domeniu de activitate - consultanță în construcții și activități inginerești.

Afaceri mici, dar pe profit

Decarboserv a fost înființată în 2018 și a raportat pentru primul an de activitate afaceri de 10.600 lei și un profit net de 5.265 lei, fără niciun angajat. Pe de altă parte, EMC Maritime Broker a bifat afaceri de 132.851 lei și un profit net de 108.288 lei, cu doi angajați, în timp ce Adcraft Development a înregistrat afaceri de 76.322 lei și un profit net de 9.083 lei, cu trei angajați.

Livia Elena Căpățînă este, de asemenea, și vânzătoare de produse farmaceutice, din partea Alliance Healthcare Constanța, iar în trecut a fost vânzătoare la Request Dot Ro SRL Constanța, o mica firmă de publicitate, dar și promoter la British American Tobacco, în numele căreia oferea țigări.

Ca studii, administratora de 26 de ani a aeroportului urmează în prezent cursuri de master în drept maritime, la Universitatea Ovidius, fiind licențiată din 2016 în drept la Universitatea Nicolae Titulescu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da nimic nou.totusi comentariile vai de ele.
0
0
Mai e una controlor aerian din lumina,si mare karatista. Varza la ambele domenii, bagata de taicasu pe acolo pe vremea pe cand era militar. Si asa apar accidentele aviatice.
3
2
cei care o critica se vede ca nu stiu ce felatie profesionista practica si ce profesoara de sex este aceasta livia...! doar nu credeati ca a fost numita pe baza cunostintelor acumulate la fara frecventa in universitatea care vinde diplome...!?!
14
4
Care organe ,micule retard?Organele suntem noi so neamurile noastre!
2
1
Poate acest nou CA, o sa il schimbe pe hotul de artagea. A furat bani de la bugetul aeroportului!
6
3
Ba Fotoole teai ajuns divortezi cauti apartament sa cumperi da nu ai rusine o virbesti de rau cu verisoara pe tanti Mariana care tia dat sa mananci ca aveai 50 de kile cand te.a luat, ti-a dat servici, ti-a dat casa, a scos riia de pe tine, te- a invatat sa folosesti hartia igenica si acum ce faci o vorbesti de rau?
19
1
Doar make PNL?
12
3
Fara nici un angajat profit cine la facut profitu? Samanta, finantele sa ia firmele la puricat sa aduca venituri ca sant sute in aceasta situatie
6
0
Asa director, asa aeroport!!! ....
20
0
MEMBRII DE SINDICAT DIN AEROPORT SA CEARA UN AUDIT DE LA CONFEDERATIE LA SINDICATU LUI FOTU SI O SA FIE SURPRIZE MARI LA CE FURTURI AU FACUT UMFLATII!! ORICUM ROMANII DIN AEROPORT AR TREBUI SA ISI FACA SINDICATUL LOR SI FOTU SA RAMANA CU PROSTIMEA MACHIDONEASCA CARE IN CEA MAI MARE PARTE ESTE IRECUPERABILA!
23
1
@Marieta asa fato, urca-te in avioanele de la Bucuresti ca alea sunt mai bune. Au fatat mamele voastre prosti care comenteaza
4
1
astia abar nu au de zboruri, avem unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, bai voi aia de la primarie nu vedeti ce ramasi in urma suntem? trebe sa mergi la bucale k sa zobori in spania,voi cata spaga luati ? bagati curse noi ca la cluj
7
2
Pitipoanca asta vai de mama ei o sa castige 800 DE EURO la fiecare sedinta de CA. Ar trebui sa intervina organele competente si sa descopere mascarada adica cine a pus-o si cu cine imparte banii si ce rol a are primarita Belu in toata aceasta situatie de posibila coruptie!!!
23
1
Sante-ti? Sant?Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului ce prostovan esti.fmm cu cine ti-a dat diploma de 8 clase.mars in mm la scoala si invata sa scrii corect romaneste si pe urma vino sa comentezi pe internet. Fmm de analfabet infect.este plina tara asta de postaci analfabeti.probabil esti ruda cu panarama asta bagata la CA al aeroportului. Vis a vis de articol nu ma mira absolut nimic.sunt convins ca toapa asta este doar o coada de topor.bagata la inaintare si o sa asculte ordin.
13
1
Sunt de acord cu tinerii, dar invatati sa scrieti. A se vedea "noi tineri" si "sante-ti". Noi tinerii si sunteti.
12
3
Mie mi-e frica sa ma urc in avioanele de la Kogalniceanu !
6
2
Aeroport de kkat...conducere de kkat...curse exterene de kkat...2 luni pe vara in Estonia...numai incompetenti ...
23
0
Voi sante-ti invidiosi ca sant pusi tineri
6
15
Este bine ca sa pus tineri la conducere ca noi tineri santem viitoru tari
3
22
Cred ca este gresit titlul articolului. Este vorba de autogara M Kogalniceanu . Daca ajungeti in zona sosiri miroase a ciorba si tocanita ca intr-o cantina de pe vremea odiosului. Este o rusine acest asa zis aeroport pentru Constanta.
35
1
Da cine va face voua profit daca nu aveti nici un angajat., aveti roboti care va lucreaza?Chiar si consultanta daca faci, pai cine si ce consulta, ca deja ma apuca nervii si vreau sa nu murdaresc grafica cu vorbe urate.Chiar daca ai pe cineva cu contract de colaborare sau cu contract de libera practica...ala nu e platit, ce e la schimb de valori asimilate sau la troc.La ce usite si ferastruici are legislatia noastra nu e de mirare ca scapa unii hoti, basma curata.Dar numele celor mentionati parca nu prea sunt romanesti get-beget.Am zis-o si eu, in Dobrogea etnica si multiculturala...!
27
0
de la cine o ia in anus apoi in gura, aceasta distinsa domnisoara de a ajuns cu facultate facuta la titulescu sefa la aeroport? 30 ani, tineri, noua generatie.. ai de pl noastra
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218