REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dacă ai numere de Constanța, s-ar putea să ți se FURE MAȘINA!

Dacă ai numere de Constanța, s-ar putea să ți se FURE MAȘINA!

Replica API 24 februarie 2020 | 23:18 945

În ultimele două luni, au fost înregistrate mai multe furturi de autoturisme, care nu au fost încă soluţionate la nivel naţional. Este vorba despre autoturismele care dispar fără urmă, fiind date în urmărire şi de către Poliţia Română. Printre acestea, două sunt din Constanța și anume, un BMW X6 și un Opel Vectra.

Poliția Română a înregistrat două autoturisme din Constanța, una furată în data de 24 decembrie 2019 și una furată în data de 30 ianuarie 2020. Este vorba, mai exact, de un Opel Vectra din anul 1999, gri, cu numărul de înmatriculare – CT89PMM și un BMW X6 din anul 2008, negru, cu numărul de înmatriculare CT96CRZ. Autoturismul marca BMW X6, a fost dat dispărut în data de 30 ianuarie la o unitate din Sibiu.

Oamenii legii, avertizeză persoanele care doresc să achiziționeze un autoturism second hand, să fie foarte atente și să facă toate verificările înainte de a da banii. Astfel, pentru a fi siguri că nu dați banii pe o mașină furată din străinătate trebuie să aveți în vedere câteva aspecte: verificați toate actele mașinii, pe care doriți să o cumpărați, să fie în original, nu copii iar dacă nu va pricepeți apelați la un specialist; nu cumpărați o mașină care are doar talonul și o singură cheie; verificați online sau la RAR înainte de cumpărare dacă mașînă este declarată furată; nu plătiți mașina până când proprietarul nu vă dă certificatul de autenticitate emis de RAR; certificatul de autenticitate mai atestă și faptul că seriile mașinii corespund cu actele și că mașina nu a fost vândută la dezmembrări în țară de origine, caz în care nu mai puteți înmatricula mașină; atenție la mașinile cu preț mult mai mic decât piață, nimeni nu vinde în pierdere, poate fi un semn că mașina are probleme sau este chiar furată. Nu dați banii înainte să faceți toate verificările necesare.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marius si tu tot opel ai?
1
0
degeaba a furat opelul. ca prostanii ca asta de jos nu dispar.
3
0
S-a furat masina la prostan ...hi hi hi
4
6
in realitate recunoasteti ca sunteti niste fraieri pentru ca s-a gasit un samsar destept care o luat o masina facuta ghem fie ea si opel, a reparat-o pe genunchi a coafat-o si a gasit fraieri ca voi sa o cumpere deci cine prostul ca ala care da 2000 reparatii pe an, pai eu am opel luat de nou are 12 ani si nu am data atat in toti anii astia pe reparatii!
7
1
Referitor la ultimul comentariu, e arman sau machidon. Btw, nu include o "specie" in dobitocismul unuia singur. Poate o fi machidon, dar vezi ca insinuezi din vorbele tale ca toti ar fi la fel. E vorba de tine ca om, ca si caracter si educatie. E cretin? Lasa-l in plata Domnului. Dar nu te lua de mana cu el doar pentru ca anumite lucruri te frustreaza.
3
4
eu am opel si merge foarte bine
10
2
Prietene, istoria ne-a invatat ca prostii ca tine scapa de asemenea pandemii cum e coronavirus. Asa ca stai linistit, tu nu o sa patesti nimic.
10
1
opel din 99 cat de prost sa fii si sarac cat nene cat
9
0
Prietene mergi la psihiatru
11
3
cum sa furi ba un opel vectra?sigratis sa ti.l dea,tecosta reparatiile ca sa mearga 2000 ron pe An!
14
0
Asta are firele lipite...
17
3
Sa te infectezi de coronavirus tembelule
18
3
se va instala criza mondiala coronavirus va aliemnta criza mondiala economia se va duce in cap hotelurile se vor duce in cap transporturile se vor duce in cap o sa fie jale mare aveti grija vor muri minim 20 milioane de oameni in lume pana in octombrie , turismul la constanta o sa fie jale anul asta pt ca nu o sa mai avem turisti , si multi nu vor mai veni la mare , granitile se vor inchide, aveti grija pe ce aruncati bani orice investitie acum e paguboasa
11
26
Ba da astia numai x6 fura
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218