REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dacă Saghiu nu mai candidează, PSD are variantă pentru Primăria Murfatlar

Dacă Saghiu nu mai candidează, PSD are variantă pentru Primăria Murfatlar

Replica API 31 august 2019 | 00:00 1397

Nicu Ciabuca

În PSD, atunci când vine vorba de candidaturi şi funcţii, orice e posibil! Şi orice se poate rezolva, face sau desface - nu degeaba li s-a dus vestea anumitor social-democraţi că sunt "combinatori" desăvârşiţi.

Nu intrăm în amănuntele alegerilor pentru conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, căci subiectul e deja consumat. Ne oprim însă la o variantă "de lucru" pentru Primăria oraşului Murfatlar, în cazul în care actualul edil, Valentin Saghiu, nu mai doreşte să candideze pentru încă un mandat! Astfel, din punctul de vedere al unor social-democraţi, o variantă bună poate fi... Nicu Ciabuca, patronul Complexului turistic de la Fântâniţa! De altfel, acesta a fost prezent, vineri, la Conferinţa judeţeană de alegeri de la PSD Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ar stii macar sa vorbeasca corect romaneste,dar miramas,vad comentari cai baiat bun,pai asa am pierdut 8ani cu Saghiu alti 4ani cu Cojocaru, mai pierdem si cu impinge tava asta,si iar ni sa avem nimic peste 4 ani ,nici gaze......adica ca de obicei nimic
0
0
Nicu e baiat bun si muncitor . Nu aveti ce sa spuneti rau de el.
0
0
Vai mama noastra
0
0
Chiar asa nu mai sunt oameni destepti numai carciumari sa traiti avem. ...
2
0
Este un baiat deosebit. Oricine ar fc treaba daca ar avea bani.bafta! rautaciosilor.......
5
0
Ba daca si asta ajunge primar ,mai bine emigram in republica moldova
5
1
mergeti la APIA sa vedeti toti aromanii cum stau in fata consililu judetean acolo muncesc 5 si stau 20 toti machidonii sunt vrednici dar asta e daca dau spaga ca la nunta 20 mii euro pentru un loc cald
5
0
La buci sau printre buci . PSD o va lua in gura sau mai precis prin toate gaurile . Chiar si la Murfatlar sau desteptat si cei care stau la mana intinsa . Cum sar spune , pana si prostu vede ca merge la cumparaturi si ca nu mai poate sa cumpere mare lucru . PSD pentru tara asta nu a facut nimic . Doar au furat si distrus . Daca treceau huni , tot aveau mila de avutia tari . Cat despre acest cipan care vrea sa ajunga primar sau isi inchipuie ca poate sa ajunga primar . Eu ii spun ca sa mai suga dupa care sa se mai gandeasca . Saghiu este un bulangiu care bine mersi a stat dupa paravanu ciumei .
8
4
Un impinge tava ne mai lipsea
2
2
PSD daca Horia nu mai candideaza la Primaria Costinesti pe cine veti propune ? Cumva pe ILIUTA VLAD ? Asa se vehiculeaza in comuna Costinesti!
1
2
Voi astia de la Replica ce mai vorbiti de PSD. Cand vine vorba sa scrieti un articol de STROE sau de altcineva de la PSD nu lasati loc de comentarii. Mergeti prin institutii sa vedeti ce oameni de vaza "pregatiti profesional" sunt angajati in institutiile statului. Mergeti la Directia Agricola si intrebati ce realizari au si de ce se bat de musca toti angajatii PSD si o sa vedeti acolo pe un munte de prostie multi dintre angajatii acelei institutii incepand cu conducerea care e prostia in toata splendoarea ei. Mergi la AFIR sa vedeti toata tantarimea cum sta pe la balcoane si fumeaza cu orele.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272