REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dacă te îmbolnăveşti acum, Spitalul de Boli Infecţioase NU te poate interna! E plin ochi!

Dacă te îmbolnăveşti acum, Spitalul de Boli Infecţioase NU te poate interna! E plin ochi!

Replica API 14 martie 2016 | 00:05 205

Vremea nehotărâtă continuă să facă victime printre constănțeni. Virusul gripal contactat de aceștia îi bagă în spital! Deși lucrurile au scăpat de sub control odată cu apariția primelor persoane infestate cu virusul AH1N1, nici acum lucrurile nu s-au calmat. Mai rău! Pacienții se prezintă în numărși mai mare la Spitalul de Boli Infecțioase, cea mai aglomerată unitate medicală la această oră.

Virusul gripal reușește să îmbolnăvească din ce în ce mai multe persoane. Veștile proaste de la meteorologi dau semn că situația nu se va îmbunătăți nici în perioada imediat următoare. Unitățile medicale din Constanța nu reușesc să mai facă față solicitărilor. Cel mai afectat rămâne Spitalul de Boli Infecțioase! Situația de acolo este atât de gravă încât oamenii nu mai au unde să fie internațiși sunt trimiși acasă cu tratamentul în brațe. Exemplu este Alina, o femeie care s-a prezentat în cursul zilei de 14 martie a.c. la spital, dar a fost trimisă acasă din cauza lipsei de locuri libere. “Trebuia să mă interneze, dar mi-au spus că nu au locuri. Că sunt gripe,infecții respiratorii. Am enterocolită, mi-au dat tratamentși m-au trimis acasă”, a povestit Alina. Situația alarmantă este confirmatăși de Stela Harichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.“Avem aglomerație mare. În continuare, vin cei cu gripă. În general, vin adulții tineri. Sunt cazuri graveși ne chinuim cu eleși avem foarte multe de făcut”, a declarat Stela Harichidis.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212