REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dacă vedeți această tânără, sunați de urgență la Poliție

Dacă vedeți această tânără, sunați de urgență la Poliție

Replica API 3 septembrie 2019 | 01:10 922

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Florentinei Cabason, de 18 ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța. La data de 28 august a.c., aceasta a plecat de pe raza localității Făurei, județul Constanța, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu. Înălţime 1,69 m, greutate 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, față rotundă, ten deschis, ochi albaștri.

La data plecării, tânăra purta rochie verde și papuci de culoare albastră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Băneasa tel. 0241/850.198 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ce comentarii tampite vad aici , Nu este fata din Las fierbinti e o fata din Sat de la mm e disparuta de o saptamana si, Nu mai vorbiti aiureli ca si Satul Faurei Nu e uitata ba chiar un sat foarte cunoscut , decat sa vb de saraca fata mai BN postati postarea poate vede Cineva care a dat de ea
1
0
Melidigidia
0
0
Si daca in loc sa faci bine te trezesti cu interlopul care-ti incendiaza masina,sau te ataca cu ciiomagul si tu ,oricum nu ai voie sa te aperi caci e cam nasol sa faci buba interlopilor,ce faci? Dreptul la autoaparare este nimic,e zero barat la noi,ori interlopii stiu asta si au arme de toate felurile,plus spatele asigurat de legi ce prevad drepturile omului,adica ale celui ce e antisocial in primul rand,iar tu,victima sau martor esti la un pas de puscarie sau chiar deces. Da,sunati dar telefoanele publice sunt putine si telefonul tau de martor poate fi detectat de cei de sunt aserviti railor.
0
1
Panarama ii mata
2
0
Las Fierbinti e cel m-ai tare serial nam ratat niciunul leam vazut pe toate numai prosti si invidiosi scrie pe aici ca e panarama
3
0
O fi fost prin Vama Veche In urgenta Duminica noaptea au venit 3 printisori doxa de carte alcoolici in coma 2 baieti si o fatuca toti 18 ,19 ani majori si cu parinti presupun .Fatuca dupa jumate de perfuzie s a trezi si a urlat ca o descreerata vreo ora deranjand bolnavii grav Astia ar trebui sa plateasca asistenta medical sa i usture poate asa vor fi mai putini alcoolici mai ales juni Oribil Ce parinti Ce vlastare ce educatie
4
0
asta nu este panarama ai mica din serial, vai de mine ce rau a ajuns saraca.Eu o luasem de model, ce tare era cand scuipa seminte pe ulita cu ochii dupa dorel.
4
0
au dus-o ciorile ei conlocuitoare la produs !!!
4
2
hoo gabriela ca faci apoplexie. aici oamenii glumesc sau isi dau si ei cu parerea ca la piata. aici nu se fac anchete
0
1
Cabason, cabanos sau carbasan ?
3
0
Gianina din las fierbinti
3
1
Cautati-o la Dinca
6
3
Deja cred ca a trecut granita
6
1
Si ce treaba are Paul daca ea a plecat? E dator sa stie de toate proastele care pleaca cu primul venit sau trebuie sa o pazeasca? E primar nu politist. Cine stie unde umbla si ii tine pe toti pe jar. Si lasati ca au oamenii din faurei mai multi bani decat romanii
7
4
Si acum nu mai e? Haha
3
1
era virgina cand a plecat.
3
2
Faurei - o localitate uitata de timp, mai precis prapadita rau de tot. Cred ca fata si-a luat lumea in cap, sa scape din asa fundatura. Primarul COLIS s-a implicat ?
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212