REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dacian Cioloş, despre relaţia cu Virgil Ardelean: Suntem ceva rude. Suntem rude de gradul 3

Dacian Cioloş, despre relaţia cu Virgil Ardelean: Suntem ceva rude. Suntem rude de gradul 3

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:00 461

Dacian Ciolos a recunoscut joi ca are o legatura de rudenie cu Virgil Ardelean, zis Vulpea, fost şef al serviviului secret al Ministerului de Interne, Doi şi-un Sfert, notează Romania Tv.

Dacian Ciolos a precizat intr-un interviu radio ca are legaturi departate de rudenie cu Virgil Ardelean, fost sef al DGIPI.

"Sora mea nu e ofiter de serviciu secret sau agent. Sora mea se ocupa, daca am retinut eu bine, de administratrea documentelor clasificate din institutiile subordonate MAI. In rest, nu stiu sa fi avut pe nimeni din familie. Referitor la domnul Ardelean, suntem ceva rude, dar dansul a ocupat responsabilitati intr-o institutie democratica controlata de Guvern, Parlament. Suntem rude de gradul 3", a precizat Ciolos.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
5
0
Ciolos este un om de mare valoare, este un fost premier, comisar UE, cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Oricum este cu ZECE CLASE peste DRACnea sau tariceanu care in afara de legi ca sa-i scape de puscarie nimic n-au in cap! Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului.Cat va mai suportam ?!
8
0
Mai, voi care scrieti pe pereti... Sugeti pula la baieti.....
0
2
HAI CA SI TU ESTI TOT UN PSD DAR CU ALTE STRAIE!Du te ma acasa,baga o meditatie transcedentala,vezi cu Bivo care i treaba?sa ne pisam pe invataturile voastre de pagani,yoga,reikki du te cu ele de aici!Ia ti idolii si roaga te la ei in alta parte!Cine plm e si asta ma?de a aparut si pojarel asta se ne zica noua ce?ca pozitia lotus e tot ce conteaza?Mai bine il iei pe DAEA si pe DANCILA si invata i din Yoga Bullshit poate se mai cizeleaza si ei in scurt timp!
2
9
asta-i satisfactia ta , muie pe fb . Dar cand ne intalnim sa vezi cum te lasa nevasta-ta amanet pe strada si vine cu noi , banii sunt la noi , saracule ! ne suge pula pe bani buni , din care se igienizeaza , cosmetizeaza si iti ia si tie bautura si tigari . Tu nu vezi ca esti muistul abatorului , rad toti de tine , hahalera ! mai iei 2 ani muie !
1
11
opaaa, a inceput pesedeul cu manipularea populimii. Sistemul e vechi , bolsevicii n-au sucombat inca ! Multa muie cu cacat pesedeii, mult mai multa muie cu mai mult cacat postacilor pesedei, muie dragnea, muie pesede !!!
11
3
Un mare cacat Ciolos. A fost bagat in fata ca marioneta si in minister,si la UE,ca premier nu a ajuns prin legitimitatea populara a votului ci calcand pe cadavrele de la ,,Colectiv'',e bara-bara cu Soros,e o lichea dispretuita pana si de fostii basisti actualii asa zisi penelisti. Sa-l voteze pe asta cei de pe strada lui,dar precis ca aia il stiu mai bine si nu or s-o faca.
3
11
au inceput sa posteze securistii pe aici - a se vedea primul comentariu
5
10
@0116 mai usor cu osanalele ca se vede cerul spuzit de stele...!
5
11
Ciolos este un om de mare valoare, este un fost premier, comisar UE, cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Oricum este cu ZECE CLASE peste DRACnea sau tariceanu care in afara de legi ca sa-I scape de puscarie nimic n-au in cap! Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului.Cat va mai suportam ?!
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108