REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dacian Cioloș, după ce ÎCCJ a decis că Alianţa 2020 USR PLUS poate candida la europarlamentare: 'Lupta continuă cu şi mai mult avânt'

Dacian Cioloș, după ce ÎCCJ a decis că Alianţa 2020 USR PLUS poate candida la europarlamentare: 'Lupta continuă cu şi mai mult avânt'

Replica API 9 martie 2019 | 00:29 472

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, spune că Alianţa 2020 va participa la alegerile europarlamentare, în urma deciziei Înaltei Curţi. "Acum aveţi cu cine vota! Alianţa 2020 merge la europarlamentare! (...) Lupta continuă cu şi mai mult avânt", afirmă Cioloş, conform stiripesurse.ro.

"Acum aveţi cu cine vota! Alianţa 2020 merge la europarlamentare! Aşa cum ne aşteptam, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au votat în favoarea Alianţei noastre! Lupta continuă cu şi mai mult avânt. Vă mulţumim pentru efortul, implicarea şi răbdarea voastră. Împreună vom reuşi", a scris Dacian Cioloş vineri seară, pe Facebook.

USR şi PLUS pot candida împreună la alegerile europarlamentare, după ce ICCJ le-a admis vineri seară contestaţia la decizia BEC care interzicea participarea alianţei celor două partide la scrutin.

ICCJ a acceptat contestaţia celor două partide, decizia BEC fiind astfel anulată. Decizia pronunţată vineri seară de ICCJ este definitivă.

"Admite contestaţia formulată de contestatorii Uniunea Salvaţi România, Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate şi Alianţa 2020 USR PLUS. Anulează Decizia nr. 3D/07.03.2019 emisă de Biroul Electoral Central. Admite protocolul de constituire a alianţei electorale „Alianţa 2020 USR PLUS”. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08 martie 2019", a decis vineri seară instanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aoleu, as rade daca nu ar fi de plans! Da, pesedeii sunt ticalosi, dar useristoplusii sunt mai rai decat ei. Iar nu am cu cine vota.
0
2
cine esti bai cacatel mic?
2
2
Nu cunosc niciun HOT corupt si condamnat penal la USR, stiu doar ca daca USR nu facea o opozitie clara si vizibila la actuala putere, PSD ne-ncaleca dene lua drakul pe toti. Asa ca nu voi vota niciodata HOTII si penalij di actuala coaliteie penala PSD- ALDE si voi vota cu tot sufletul USR! Pentru romania pentru romani.
5
2
Pacalici jenanti! Nu sunteti in stare sa va faceti un dosar si vreti sa salvati Romania? De la ce?
4
5
Cacanarul asta si cu cei de la USR tot lupta ,dar nu pentru binele Romaniei,in nici un caz. La schizofrenicii astia totul se limiteaza la lupta pentru putere pe care sa o foloseasca pentru supunerea si indobitocirea continua a populatiei inca ramase in tara. Personaje extrem de periculoase,pline de rautate,ura,agresivitate ,cam cum erau fascistii in timpul ascensiunii lor,atat in Italia cat si in Gemania.
4
6
Un SECURIST CARE VREA SA NE ASUPREASCA!
4
6
Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta . Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.
7
3
Tot PSD va avea cei mai multi europarlamentari. Majoritatea tarii este daltonista, adica sustinatoare a partidului rosu.
5
2
bai ciolanus tata ai fost reactivat ca prea bazai,nu iai cumparat avionul lui iohanus cu care sa ajunga mai usor in colturile pamantului in wekend,si vorba aia s-au facut investitii in colectiv
4
7
Cel mai corupt partid din romania este PSD al doilea PNL.Alianta usr plus poate sa faca ceva pt.Romania daca au toleranta zero altfel oameni din teritoriu vor spune eu tiam adus voturi sunt membru fondator etc adica am furat e adevarat dar intai luatii pe aia de la alte partide.InEuropa politicieni isi vad de politica nu se baga peste justie.
7
5
Bai Ciolos dati voturile liberarilor asa vom scoate Romania din criza
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212