REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dacian Cioloș: Nu va fi un pașaport de vaccinare, nu vor fi restricții, va fi un certificat

Dacian Cioloș: Nu va fi un pașaport de vaccinare, nu vor fi restricții, va fi un certificat

Replica API 15 martie 2021 | 00:19 1608

Europarlamentarul Dacian Cioloș anunță crearea unei platforme europene pentru certificatele de vaccinare, testele PCR și dovezile de anticorpi. Liderul grupului parlamentar Renew Europe susține că nu este vorba despre apariția unui pașaport de vaccinare sau de impunerea unor restricții.

Europarlamentarul Dacian Cioloș a anunțat duminică seara, la Digi 24, că săptămâna viitoare Comisia Europeană va prezenta o propunere legislativă privitoare la apariția unei platforme europene.

Pe portal vor fi certificatele de vaccinare, testele PCR negativ sau dovezile de anticorpi ale cetățenilor europeni care circulă, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să aibă asupra lor documente doveditoare. Nu va fi un pașaport și nu vor fi restricții, a spus Cioloș.

„Săptămâna viitoare Comisia Europeană va veni cu o propunere legislativă pentru crearea acestei platforme europene la care se vor conecta statele membre și prin care se va emite acest certificat de vaccinare sau de test PCR negativ sau de dovadă de anticorpi. Ca poată circula liber cetățenii, indiferent de motivul pentru care circulă. Nu va fi un pașaport, nu vor fi restricții, ci va fi un certificat care să faciliteze circulația fără să mai fie oprit la fiecare frontieră să se verifice un document”, a explicat Dacian Cioloș, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ce bulan baban,daca frantuzoaica face treaba buna, aferim! cok guzel
1
0
... pleaca in mortii ma-tii la nevasta-ta fin Franta , gunoiule ! Cu Certificat bagat in cur cu tot !
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108