REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dacian Cioloș: Rectificarea bugetară este o atribuție a coaliției. Nu poate să decidă premierul singur

Dacian Cioloș: Rectificarea bugetară este o atribuție a coaliției. Nu poate să decidă premierul singur

Replica API 11 august 2021 | 18:45 840

Rectificarea bugetară este o atribuţie a coaliţiei de guvernare, iar premierul nu poate să decidă singur, a declarat copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş, potrivit Agerpres.

El a subliniat că USR PLUS a formulat câteva propuneri care să fie prinse în proiectul de rectificare şi are aşteptări în acest sens la ministerele Transporturilor şi Sănătăţii.

„Am avut astăzi şedinţa Biroului Naţional USR PLUS, în care am discutat mai ales pregătirea şedinţei de coaliţie de astăzi după-amiază, când principalul subiect pe agendă va fi discuţia proiectului de rectificare bugetară. Aici vreau să fac o precizare, ca să fie foarte clar, rectificarea bugetară este o atribuţie a coaliţiei de guvernare, aşa cum şi adoptarea bugetului a fost o responsabilitate a coaliţiei. Deci, acolo se iau deciziile, nu poate să decidă premierul singur şi nicio o altă persoană individual sau ministrul de finanţe rectificarea”, a declarat Dacian Cioloş, marţi, la finalul Biroului Naţional al USR PLUS.

Cioloş a adăugat că USR PLUS a formulat câteva propuneri legate de rectificare şi are aşteptări pentru câteva ministere care „nu sunt satisfăcute cu ceea ce a fost propus până acum, cu ceea ce este pe masă”, menţionând în acest sens Ministerul Transporturilor şi Ministerul Sănătăţii, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba,iluzia libertatii si a votului liber,daca in USA tara cu cea mai buna constitutie din lume se fura la greu intra pe frankspeech.com sa vezi metadata si cum s-a furat printr un cyber attack ,usor.
0
0
Vin ele ALEGERILE si o sa DECIDEM , cu VARF si INDESAT !!Sa plecati la RAHOVA !!
0
0
nici sa nu il lasati pe numit ca nu are scoala voastra e un nimic adus de vint din strada sa ii pupe mina lui Orban
0
0
Doi straini fara familie si copii care va invata pe voi toti cum sa va educati si cresteti copiii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272