REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dan Barna a reevaluat relația cu Florin Cîțu: Foarte bună. Suntem pe o logică de construcție

Dan Barna a reevaluat relația cu Florin Cîțu: Foarte bună. Suntem pe o logică de construcție

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:08 1122

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni că relația cu premierul Florin Cîțu este „foarte bună”. El admite că în urmă cu o săptămână a afirmat că nu se mai poate continua cu Cîțu: „La momentul respectiv era poziția corectă”.

„Foarte bună, colegială”, a spus Dan Barna, la Digi24, întrebat despre relația pe care o are acum cu premierul Florin Cîțu, conform stiripesurse.ro

„Cele două zile de săptămâna trecută în care am așezat coaliția pe baze mai funcționale și mai solide au avut exact acest rol, să resetăm funcționarea și am o relație colegială. A fost un moment dificil al coaliției, am avut maturitatea să-l depășim și suntem pe o logică de construcție și consolidare a încrederii”, a mai spus vicepremierul.

Acesta a fost întrebat dacă a exagerat atunci când a afirmat că nu se mai poate continua cu Florin Cîțu. „La momentul acela era poziția asumată și poziția corectă, în urma dialogului am găsit o variantă prin care am decis să mergem mai departe. La momentul respectiv era poziția corexctă pentru că și modalitatea în care s-a întâmplat demiterea colegului nostru Vlad Voiculescu a fost una care nu se potrivea cu spiritul unei coaliții”, a mai spus Barna.

Acesta susține că noul acord stabilit între partenerii din coalție stabilește că „e necesar un dialog anterior și la eventuale astfel de decizii să se ajungă după ce partenerii de coaliție și-au exprimat punctul de vedere”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL sta capra in fata rezistilor de la USR de frica sa nu piarda ciolanul.
4
1
limbricule cu ochelari tare alunecos mai esti
6
0
Lolek si Bolek
8
0
iohannis tantalaul e cel mai mare vinovat pentru aducerea gunoaielor de la usr in Guvern.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272