REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dan Barna, atac la Klaus Iohannis: Reprezintă clasa politică care ne-a adus aici

Dan Barna, atac la Klaus Iohannis: Reprezintă clasa politică care ne-a adus aici

Replica API 27 iulie 2019 | 05:05 450

Dan Barna

Liderul USR Dan Barna spune că preşedintele Klaus Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care a adus România în această situaţie şi crede că este nevoie de "aer proaspăt" la Palatul Cotroceni.

Barna a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că preşedintele României poate să dea viziunea unde merge această ţară.

"Este nevoie la Cotroceni de un aer proaspăt şi de o energie nouă pentru ceea ce înseamnă viitorul României pentru că într-adevăr preşedintele României nu conduce Guvernul, nu trage apă în comunităţi şi nu repară şcoli, dar preşedintele României poate să dea viziunea despre unde merge această ţară şi dacă el este prezent în viaţa de zi cu zi a comunităţii, nu doar în situaţii de criză, chiar putem să redirecţionăm dezvoltarea României spre ceea ce înseamnă Europa, spre ceea ce înseamnă lumea modernă şi spre ceea ce înseamnă o ţară în care vrem să trăim şi în care tinerii vor să rămână”, a afirmat Dan Barna.

Întrebat ce are să-i reproşeze actualului preşedinte, liderul USR a spus: "Preşedintele Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care ne-a adus în această situaţie. Milioane de români sunt în afara României pentru că timp de 30 de ani clasa politică toată şi de o parte şi de cealaltă a funcţionat în afara legăturii comunitare”.

El a recunoscut ca l-a votat pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Greu de tot daca am ajuns aici! Cu putin timp in urma PNL a facut alianta cu PSD, USL si asta nu mi-a placut deloc! In Mangalia de unde sunt primarul actual este vopsit PNL dar a fost si este garantat de mazare si nicusor constantinescu. in concluzie voi merge pe mana USR. De astia pana in acest moment nu stiu sa fi furat si sa fi facut imbarligaturi asa cum PSD si PNL au facut si fac in continuare. Lui Johannis n-am ce sa-i reprosez dar cu PNL in spate n-am prea multa incredere! USR ramane.
1
1
da tu unde ai fost ma profitorule tu ai fost inger tot la guvernare ai fost si ai vindut si cumparat case cu iohanis niste rusini tupeiste de securisti nenorociti
0
1
Barna nu este prost. Nici Goebbels nu era prost cand facea propaganda ce l-a propulsat pe Hitler. Prosti sunt cei ce voteaza asa fapturi oribile si le dau legitimitate sa existe si sa aiba influenta impotriva umanitatii. La noi comunismul si fascismul au venit impuse,asa a fost istoria,dar acum votand USR vom avea parte de un fascism de tip nou,cu adevarat antiromanesc. Macar Hitler in nebunia lui nu era dispretuitor fata de propriul popor,ci avea ceva impotriva evreilor. Astia de la noi dusmanesc totul,tot ce nu e de acord cu ei.Fascismul poate fi denumit si altfel,ca sa nu fie blamat public.
2
1
Barna cu fata asta nu te as trimite nici dupa tigari,esti bun de avut pe acolo ca sclav dar mai departe de tutungerie nu te as trimite si nici bani nu ti as da
4
1
Cine a fost Stefan cel Mare? Stefan cel Mare a fost un om bun! Buna gandire, buna strategie, buna ziua!
1
2
gura mica tiganilor cu piele alba
2
0
Tocmai de tine era nevoie . barna cu fata asta de slugoi. Cu cine votezi orientul mijlociu ? Ai draq de koorve
13
1
Dan Brna si Johanis doua nulitati
9
6
oricum psd e distrus.sa alegem din celelalte oferte desigur orice in afara de psd-alde-udmr si satelitii lor.in privinta individului barna inca nu se stie cine e si unde suge.
7
8
sigur de aerul tau proaspat aveam nevoie. E clar ca nu ai coloana vertebrala, nu reprezinti alaturi de partidul tau suflul nou de care vorbesti. De meritocratie nu mai zic... inexistenta la usr cta. Mars la latrina 3 si mai aduna niste voturi. Psdist vopsit
19
3
Foarte corect.
3
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272