REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dan Barna CONFIRMĂ - Opoziția NU crede în reușita moțiunii de cenzură: optimism moderat!

Dan Barna CONFIRMĂ - Opoziția NU crede în reușita moțiunii de cenzură: optimism moderat!

Replica API 13 decembrie 2018 | 00:00 152

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, că are un ”optimism moderat” în privinţa şanselor moţiunii de cenzură. El a spus că sunt discuţii inclusiv cu parlamentari din coaliţia de guvernare, potrivit stiripesurse.ro

”Am un optimism temperat. Continuăm discuţiile şi cu parlamentari din majoritate pentru a încerca să strângem majoritatea necesară pentru ca moţiunea să treacă. Cu siguranţă vineri va fi depusă la secretariat moţiunea de cenzură”, a declarat Barna.

El a precizat că sunt discuţii şi cu UDMR.

”Am avut o discuţie cu dl Kelemen Hunor, am discutat diverse scenarii. Poziţia UDMR o cunoaşteţi - se vor decide în ziua anterioară votului asupra poziţiei pe care o vor avea. Ştiu că au cerut un mod repetat un nume de premier, miza este însă în a muta acest guvern de la controlul României. Numele de premier sunt, din punctul meu de vedere, subiecte care vor veni pe agendă după aceea”, a afirmat Barna, conform News.ro.

UDMR tinde să creadă că de fapt iniţiatorii moţiunii de cenzură nu doresc să preia guvernarea, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El mai spune că sub actuala conducere, PNL s-a distanţat de la anumite valori şi de la colaborarea bună cu formaţiunea maghiară.

PNL, USR şi PMP urmează să depună vineri moţiunea de cenzură intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!", în care afirmă că programul de guvernare ar trebui să se numească ”Programul de Guvernare după anul 2021 ...”,toate angajmentele fiind amânate după această dată, că remanierile au arătat că pentru un incompetent dovedit, PSD-ALDE are cel puţin alte 3-4 rezerve şi mai slab pregătite, că România e aruncată în instabilitate pentru Liviu Dragnea, că moartea pândeşte în spitalele româneşti, educaţia e subfinanaţată, în privinţa infrastructurii se înregistrează cel mai mare deficit, că fură bani de la pensionari şi guvernează doar prin încălcarea legii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa sugi pula la greu impreuna cu javra nomber one WERNNER KLAUS MUIUSTUL SEF AL TIGANIEI NUMITA ROUMANIA CONDUSA DE STATUL PARALEL.
4
1
Partid de yoghini.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272