REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Dan Barna: De acum, USR este principalul partid de opoziţie

Dan Barna: De acum, USR este principalul partid de opoziţie

Replica API 10 iulie 2022 | 18:01 954

Fostul lider al USR, Dan Barna, a scris duminică pe Facebook, după victoria lui Cătălin Drulă în alegerile interne pentru şefia USR, că de acum, USR intră într-o nouă etapă şi ”este principalul partid de opoziţie din România şi singura speranţă de modernizare a ţării”.

Dan Barna

”Astăzi s-au încheiat alegerile pentru noul preşedinte al USR. Cătălin Drulă a câştigat, din primul tur, încrederea membrilor USR cu 71,43 %. Am condus acest partid vreme de patru ani pe drumul dificil de la organizaţie civică la partid care contează şi care a participat la guvernare. A fost o experienţă extraordinară care a schimbat faţa politicii din România”, spune Dan Barna pe Facebook.

Fostul preşedinte USR afirmă că ”de acum, USR intră într-o nouă etapă”.

”De acum, USR este principalul partid de opoziţie din România şi singura speranţă de modernizare a ţării. Iar de astăzi liderul ales cu responsabilitate de membrii USR să conducă acest partid fără de seamăn în politica ultimilor 30 de ani, este Cătălin Drulă. USR PLUS merge cu forţă mai departe. Succes, Cătălin!”.

Cătălin Drulă a fost ales preşedinte al USR din primul tur în urma votului inline. Rezultatul va fi validat la Congresul din 16 iulie. ”Nu mai avem timp în USR de vedetisme şi de politică imatură”, a declarat Drulă după anunţarea rezultatului votului, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohanis i-a adus inapoi pe psd, prostanilor
1
0
Si tu si Nicusor Dan ati fost, sunteti si veti fi niste hahhalerre. Punct.
0
0
Barna PAPAGALUL! Esti o rusine si o mare dezamagire. Ai distrus USR-ul, mascariciule.
1
0
ba prostane securist barna,lumea a votat usr ca sa.i scape de psd si voi i.ati adus inapoi pe pesedei,adica tu,ca aveai treaba cu citu.nu stiu ce mai cauti in politica daca n.ai plecat deja in salubritate,sa aduni gunoiul,dar esti tare prostan.ca orice securist!
0
0
O sa va duceti si mai rau in cap, din pozitia de cel mai important partid de opozitie. Dar va rog frumos sa l crutati pe Stelica, el este si va ramane cel mai potent politician din Romania si nu numai.
0
0
Daca mergeti pe aceeasi linie politica de antiromanism ,cu masuri nepopulare,nu mariri de salarii si pensii mariri de dari si impozite ,etc. v-a asteapta pntcd ul ,pdl langa ei!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212