REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dan Barna, lider USR PLUS:

Dan Barna, lider USR PLUS:

Replica API 5 ianuarie 2021 | 00:00 1077

„Bună rău asta: deputatul PNL Pavel Popescu vrea închiderea TicTok în România.

Motivul: cică este un mijloc prin care ne spionează chinezii. Află ăia de la Beijing lucruri intime despre utilizatorul mioritic... Păi și Facebook, ce face Pavele?! Sau Instagram? De Google nu mai zic?! La ăștia e ok, că ne spionează frații noștri, americanii?? Mie îmi miroase a luptă financiară povestea asta. S-a speriat jupân Zuckerberg că au scornit chinezoii ceva și îl lasă fără monopol pe piața rețelelor de socializare, așa că a apelat la prietenii săi sus-puși să îl ajute cu boicotul concurenței. Și unde puteau americanii să înceapă un asemenea proiect pilot, decât la noi?! Dragi români, atenție mare pe ce rețele vă scălămbăiți! Până și alea trebuie să fie ale cui trebuie...”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spre deosebire de marele licurici , te spioneaza, te infecteaza,te paradeste la carici si iei mai putin de 5% la alegeri.Vezi ca superi licuriciu si ai sa vezi mozambiciu
0
0
ce mai cauti mai penalule in functie publica
0
1
imi amintesc cu drag de dancila dragnea serban nicolae tudose grindeanu cuc etc Toti cu scoli inalte la facultatile alea care tipareau diplome in loc de hirtie igienica sau facultatile sri unde au absolvit majoritatea psd Oameni culti ! Toti plgiatori de marca DE ce rideti ? au invatat sa se si iscaleasca ! nu ati vazut in cite comisii internationale au fost invitati ? sau nu !?!
2
1
Pai da,chinezii sunt interesati de ce un procent asa de mare din romani au WC in fundul curtii,care e motivul real pentru care infrastructura ,soselele sunt praf ca dupa razboi. Nu li se pare firesc si cred ca de fapt e o facatura,ca saracia romaneasca e ceva ce acopera de fapt tehnologii inalte,o civilizatie evoluata ascunsa si ca liderii adevarati sunt unii patrioti si destepti dar ascunsi,ce la vedere fiind doar de forma. Chinezii vor sa afle secrete despre industria ascunsa romaneasca . Norocul nostru cu USR si hastagii.
5
0
Unul si unul, adica se intrec in cretinism astia de la ciuma galbena. Te intrebi, care-i mai idiot, Popescu sau Catu, Alexe sau Grinda, Anisie sau Turcan, Alexandru-Bau Bau sau Clotild. De hoti nici nu mai vorbim. Ultimul e marele Alexe , care a cerut spaga TABLA. Bai pana si TABLA , cu tonele. Ce sa mai spun de ciordeala din pandemie.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614