REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Dan Barna: România are nevoie de un guvern stabil; trebuie să punem rapid punct crizei politice

Dan Barna: România are nevoie de un guvern stabil; trebuie să punem rapid punct crizei politice

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 996

Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră că România are nevoie de un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate şi autoritate situaţia generată de răspândirea coronavirusului.

"România are nevoie de un guvern stabil. Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetăţenilor în stat. Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate şi autoritate situaţia generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român. Da, avem în continuare rezerve faţă de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîţu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun şi nu, nu am renunţat la niciunul dintre proiectele noastre. Însă a fi politician responsabil înseamnă şi să ai capacitatea de a înţelege la timp priorităţile cetăţenilor", a scris Barna, duminică, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că prioritatea numărul unu a cetăţenilor este, în prezent, sănătatea publică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
el cinstitul
0
0
Ca sa-l parafrazez pe Mitica Dragomir, futu-va-n gura de USRisti simpatici, de cand a-ti intrat in politica doar a-ti mancat cacat cu polonicul si a-ti votata contra la toate initiativele celorlati, fie ele bune sau rele. Si continuati asa, probabil vreti ca nici membrii de familie sa nu va mai voteze...
1
1
Din pacate populatia votanta isi allege tot ce este mai detestabil din toate punctele de vedere, sa le fie varf de piramida sociala.Romanii aleg extraordinar de prost si pe urma se asteapta sa aiba cu ce se mandri. Nimic logic. Daca romanilor le este lene sa gandeasca sau efectiv nu vor sa o faca ,de ce au pretentii ca altii a faca asta spre binele lor? Avem exact porcariile alese de romani. Ai in sacosa fix ce ai cumparat. Nu citesti etichetele,e treaba ta.
0
1
Romania ar functiona bine fara guvern.Atunci nu ar mai avea cine sa fure si nu ar mai fi incompetenti care sa traga tara in jos.Tara aia neguvernata ar merge mai bine.
1
1
Suntem de acord, dar rezolvati problema.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212