REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dan Bittman, „Don Juan” și la 60 de ani: în compania cui l-au surprins paparazzii în primele zile ale noului an

Dan Bittman, „Don Juan” și la 60 de ani: în compania cui l-au surprins paparazzii în primele zile ale noului an

Valentina CAMARA 4 ianuarie 2023 | 00:00 238

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a ajuns la frumoasa vârstă de 60 de ani. Are o carieră de succes în muzică și se pare că nici farmecul personal nu l-a părăsit. A cucerit multe inimi de-a lungul timpul, însă Liliana Ștefan a reușit să îi fie alături o perioadă destul de mare și să îi ofere și trei copii. Despărțirea dintre ei a avut loc în urmă cu șase ani, iar de atunci, artistul s-a afișat la braț cu diferite domnișoare. Paparazzii l-au surprins în primele zile din 2023 în compania unei brunete misterioase. Solistul trupei Holograf s-a afișat în a doua zi a anului nou în compania unei tinere brunete și a unei femei mai în vârstă. Dan Bittman a ieșit cu mașina pe străzile Capitalei pentru a rezolva o serie de probleme alături de cele două femei. În dreapta artistului s-a urcat bruneta misterioasă, iar femeia trecută de prima tinerețe a stat pe bancheta din spate.

Dan Bittman

Prima oprire a celor trei a fost la un cabinet dermatologic, apoi s-au îndreptat către Spitalul Floreasca, unde a intrat doar Dan Bittman. Pe tot parcursul traseului, cât timp au stat în trafic, artistul și bruneta misterioasă au fost cu zâmbetul pe buze. Potrivit paparazzilor, cei doi par să aibă o relație, schimbând priviri dulci între ei.

Timpul va arăta dacă tânăra brunetă care l-a însoțit pe artist la spital în a doua zi din 2023 este noua sa cucerire.

Dan Bittman vorbește deschis despre viața sa

Ajuns la frumoasa vârstă de 60 de ani, solistul trupei Holograf se poate lăuda cu o carieră frumoasă, însă are multe realizări și pe plan personal. Dacă în ultimii șase ani prin viața lui s-au perindat diverse domnișoare, Dan Bittman a avut o relația de aproape trei decenii cu Liliana Ștefan, alături de care are și trei copii.

În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că are o relație frumoasă cu cei trei băieți ai săi. Îl vizitează și își fac planuri împreună. În ceea ce privește relația cu Liliana Ștefan, Dan Bittman susține că ea a fost un echilibru în viața lui și au încercat să aibă o familie frumoasă.

,,Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare. (…)

Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a spus Dan Bittman în podcast-ul lui Mihai Morar, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272