REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dan Bittman, despre libertățile promise vaccinaților: Nu vreau să dau exemple de pe vremea nazismului

Dan Bittman, despre libertățile promise vaccinaților: Nu vreau să dau exemple de pe vremea nazismului

Replica API 10 mai 2021 | 00:02 1619

Artistul Dan Bittman spune că nu e împotriva vaccinului, dar că încă nu știe destule informații pentru a se vaccina. Mai mult, acesta atrage atenția asupra faptului că libertățile promise de premier pentru vaccinați sunt ilegale.

Dan Bittman

"Cu vaccinul nu ne tratăm de boală, doar ajungem să nu facem o formă mai gravă. Sunt afaceri foarte bănoase. Nu se dorește tratament. Noi încurcăm cu aceste mesaje. Noi suntem puși la zid de o categorie de oameni care cred că pot trăi și fără noi. O să se trezească într-o zi cei bogați că vor trebui să facă cu mâna lor curățenie sau alte lucruri. Nu mai am nicio nevoie de a cânta. Eu nu am o problemă cu cântatul. Știu clar că societatea nu stă în Dan Bitman sau în muzica lui. Eu m-am luptat lunile acestea pentru o categorie socială care și-a pierdut niște drepturi. Eu nu am cerut nimic de la statul român, deși plătesc anual sute de mii de euro drepturi. Statul român sunt oameni care fac afaceri și nu stau să se gândească la ce fac restul de oameni. Premierul este între ciocan și nicovală, e un om tânăr care încearcă să facă lucrurile să meargă. Ceea ce spune este pentru a împăca și capra și varza. E anticonstituțional ce spune. Mi se pare ca de pe vremea, nu vreau să dau exemple de pe vremea nazismului", a declarat Dan Bittman, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intubare usoara dane .
0
3
Si cine este Dan Bitman,vreun medic specialist in virusologie?pentru ca eu nu am auzit asa ceva despre el.
3
3
I se pare putin ca daca te vaccinezi nu mai faci o forma grava si deci, nu mai mori..
6
1
Respect Bitman
7
7
Hai sictir,analfabetule !
8
11
Bitman vrea sa stie despre vaccin. Creatorii vaccinurilor au premii Nobel zeci de ani de cercetare in medicina dar lautarul bitman vrea sa stie el exact exact ce este in sticluta aia.
10
13
Cu nazismul o cam da de gard. Nazistii nu-si vaccinau proprii oameni,ei aveau alte griji. Corect,guvernantii de acum au multe in comun cu modul de a gandi nazist,insa sunt la alte niveluri,mai moderne si fara legatura cu poruncile UE in privinta vaccinarii.
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102