REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Dan Bittman, măcinat de regrete. Totul are legătură cu copiii lui

Dan Bittman, măcinat de regrete. Totul are legătură cu copiii lui

A.F. 1 decembrie 2023 | 00:00 325

Dan Bittman, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de către români își deschide inima în fața lor și a vorbit despre relația cu cei 3 băieți ai lui. Ce îi reproșează aceștia cel mai des artistului. 

Dan Bittman, macinat de regrete. Totul are legatura cu copiii luiDan Bittman și copiii

Vedeta de televiziune a format un cuplu vreeme de 25 de ani cu Liliana Ștefan și au devenit părinții a 3 băieți. În ultimul interviu oferit presei, Dan Bittamn a mărturisit că aceștia i-au reproșat că nu petrece foarte mult timp cu ei. 

Dan Bittman: „Nu m-a iertat”

Solistul de la Holograf a dedicat o mare parte din timp carierei sale. Viața agitată și proiectele multe la număr nu i-au mai permis acestuia să petreacă prea mult timp cu familia, așa cum i-a reproșat de curând fiul cel mic. 

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.

Dan Bittman, macinat de regrete. Totul are legatura cu copiii luiLiliana, fosta iubită a lui Dan Bittman, foto: Facebook

Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.

Dan Bittman dorește să petreacă sărbătorile cu copiii 

Legat de concertele pe care le are în perioada următoare, artistul va cânta împreună cu trupa Holograf în București, dar speră să petreacă alături de copiii lui sărbătorile de iarnă. 

 „De sărbători, sper ca măcar de Crăciun să stau acasă cu copiii mei, cu cei dragi, dar de Revelion avem câteva cântări prin București, în aer liber”, a spus Dan Bittman, în cadrul unui interviu acordat pentru Star Matinal. 

De ce nu s-a căsătorit niciodată

Cu toate că Dan Bittman a format un cuplu de mai bine de 25 de ani cu mama copiilor lui, el și Liliana Ștefan nu s-au căsătorit niciodată. Cântărețul spune că pentru el căsătoria nu a fost niciodată importantă, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436