REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Dan Bittman, noi declarații controversate: „Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață“

Dan Bittman, noi declarații controversate: „Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață“

Replica API 30 octombrie 2020 | 01:57 2022

Dan Bittman a fost prezent miercuri seară, 28 octombrie, în emisiunea live moderată de Cristi Brancu pe Facebook, unde a vorbit despre declarațiile sale anterioare făcute în contextul pandemiei, care au fost catalogate drept controversate.

Dan Bittman

Brancu i-a pus mai multe întrebări artistului, susținând că acum când Bittman explică mai pe îndelete ce are de zis, punctul său de vedere nu mai pare atât de „scandalos”, așa cum au fost declarațiile sale interpretate de presă și nu numai, scrie click.ro.

Principalele declarații ale lui Dan Bittman:

Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață. Eu aș fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reținere față de aceste știri alarmante.

Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu așa cu degetul, pentru că suntem egali.

Am stat în primele luni în casă... 80.000 de români au plecat la sparanghel.

Nu poți să sfidezi poporul și să ai pretenția ca poporul să te asculte.

Dacă o să mă calce într-o zi o mașină, să știi de ce m-a călcat, am deranjat prea mult ...Nu mă mai luați de prost. Noi trăim într-o frică permanentă.

Nu vi se pare puțin ciudat că din 200 000 de infectări, 160 000 și ceva sunt vindecați? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toții vom trece prin el. Dar sunt curios câți români vor face vaccinul.

Mai sunt oameni care au probleme uriașe de sănătate (cancer) și despre ei nu se mai vorbește. Se vorbește numai despre corona și ceilalți sunt neglijați.

Un guvern treubuie să aibă grijă de toți cetățenii. V-ați uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru.

Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtați mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcții oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în școli e COVID?

Haideți să nu mai fim alarmiști. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine.

Noi nu mai avem lideri credibili. Oameni cărora să le pese de popor.

Hai să nu mai fim idioți. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID.

Nu avem voie să discriminam oameni doar pentru că suntem în situația asta de criză.

Din toți oamenii care au murit, aș vrea să știu că familiile sunt sigure că ei chiar au murit de COVID. Ăsta este adevărul de fapt. Am avut o cunoștință care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani.

Nu am fost plătit de PSD

Suntem în al 3-a Război Mondial, dar este unul invizibil. Unii o să iasă cu bani foarte mulți, dar țări ca Romania o sa iasă sărăcite.

Există dictatură media. Există posturi care asta fac, îngrozesc oamenii.

Testele vaccinului împotriva COVID se întamplă chiar acum și în România. Comunicatele ar putea să mă contrazică. Așa am auzit. De la prieteni care lucrează în domenii foarte serioase și sus puse.

Noaptea nu avem voie să mai ieșim din case, să nu vedem sateliții lui Elon Musk și alte lucruri.

Se dorește îndobitocirea generației ăsteia. Asta nu e școala. Până acum nu le spuneam copiilor că e rău să stea cu nasul în tablete?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era la primarie o statuie interesanta pe care ar trebui sa o cunosca toata lumea care spune cam asa:dupa ce faci un viloi prea mare ,ai sanse mici sa imbatranesti in ea.Ati vazut ce trupe mari au ajuns sa concerteze si pe la noi.Si ar fi imaginat in perioada de glorie asa ceva?Asa i viata Dane
5
1
ba dar ce le stie cintaciosul.la ce facultate ai studiat maestre ? ce pregatire ai in afara de "danutz srl" la tvr1?
9
5
sunt secretizate mai ceva ca ...virusul! Ele vor iesii la iveala dar va fi prea tarziu, virusul oricat de tarziu va fi scapat face ce face!
8
2
dar totul e multiplicat de un milion de media Adevaratul covid este MEDIA,totul e descris apocaliptic,..au mai murit 5 oameni,..dar nu se spune ca normal intr-un oras de un milion de oameni e normal sa moara cel putin 30 de oameni pe zi,..cati din cei 30 pe zi mor de covid,..care e media?.. In spatele crizei covid se afla o mega afacere mondiala... adevarul va iesi la lumina,dar cand?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272