REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Dan Bittman, replică pentru Mihai Bendeac: “Nu pot să fiu în mintea lui…”

Dan Bittman, replică pentru Mihai Bendeac: “Nu pot să fiu în mintea lui…”

Replica API 6 noiembrie 2021 | 23:50 2089

Mihai Bendeac l-a criticat dur pe Dan Bittman, după ce artistul s-a declarat împotriva vaccinării pe timp de pandemie. Solistul trupei Holograf i-a oferit, recent, replica, precizând că fiecare este liber să facă fix ce dorește, indiferent de consecințe.

Dan Bittman nu înțelege motivul pentru care actorul s-a supărat pe el, din moment ce au foarte mulți prieteni comuni. Artistul a precizat că îl apreciază pe Mihai Bendeac, în special pentru actele de caritate pe care le-a făcut în ultima perioadă, scrie cancan.ro

“Ăia sunt prietenii lui, sunt oamenii în care avem în continuare încredere. Nu pot să fiu în mintea lui să înțeleg de ce a spus așa ceva. Eu nu mă pot supăra cu Mihai. Punct. El dacă vrea să o facă, să o facă, nu am nicio problemă. Ieșeam foarte des cu el și Gabi Cotabiță, eram mult”, a povestit Dan Bittman.

Mihai Bendeac îi pune la punct pe anti-vacciniști. Nici Dan Bittman nu a scăpat: “Dovadă de imbecilitate”

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Bendeac a declarat că se simte revoltat de faptul că oamenii nu se vaccinează împotriva COVID-19, în condițiile în care virusul face ravagii în România.

“Am auzit această tâmpenie: oamenii nu se vaccinează pentru că n-au încredere în conducători. Mie mi se pare o dovadă de imbecilitate. În momentul în care te confrunți cu o problemă globală tu spui: nu am încredere în conducătorii mei; există o țară pe care să o respecți? Mie îmi plac țările nordice. Într-o situație globală nu pot să mă raportez la acei conducători? Ce au făcut ăia? I-au îndrumat să se vaccineze. Dacă ar fi fost o rată de supraviețuire de 50% m-aș fi vaccinat sau nu? Despre asta e vorba.

Noi am investit niște bani ca niște oameni să stea 6 ani de zile, dacă nu mai mult, să stea să buchisească corpul uman.

Înseamnă că eu am rămas în istorie ca acel cretin care a spus treaba asta în timp ce peste 20 de ani Șoșoacă, împreună cu Bittman și cu Mugur Mihăiescu o să se ducă în Danemarca, unde nu o să mai fie niciun om și o să-și cumpere casă acolo.

Rata de vaccinare scade exact acolo era cortina de fier. Cu cât ne apropiem de această zonă de influență rusească vaccinarea scade. Șoșoacă se va reproduce cu Mugur Mihăescu pentru a forma o nouă generație de oameni inteligenți în Danemarca”, a spus Mihai Bendeac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Einstein un impostor,un bisexual care a trait in incest si un hot ,evident.Teoria furata
2
2
cintaretul pesedeilor a imbatrinit urit .
20
2
Lu bulanu de bendeac ii place vaccinu in popou
12
11
suntem doi homalai avem multi prieteni comuni la comun
21
5
iti dau o problema capcana. Eu ne vaccinat dar sanatos,tu vaccinat la fel sanatos si cu certificat,eu intru intr o camera fac test si sunt negativ,nu am gram de virus.tu vi in camera cu mine faci test si esti plin de virusi.acum intrebare.Cum faci sa dispara virusu sa opresti pandemia? ma vaccinez eu,sa nu imi fie rau dar sa car virusu cu mine peste tot,Sau te izolezi tu pana iti moare carcalacu ? Ma intreb oare a mai ramas cineva cu un neuron in cap pe planeta? sau intrebarea asta e pt o minte de Einstein ? a? cieva careva pe aici fara creier lichefiat exista?
15
26
Geniala faza cu shoshoqkq si chelul , sa se reproduca chelul cu suina.
15
4
Vaccinati va oameni buna sa trecem peste pandemia asta necrutatoare...
36
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212