REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dan Capatos a fost scuipat de Gigi Becali. Cum a reacționat prezentatorul de la Xtra Night Show

Dan Capatos a fost scuipat de Gigi Becali. Cum a reacționat prezentatorul de la Xtra Night Show

Replica API 8 octombrie 2021 | 23:34 1667

În cadrul emisiunii pe care o și prezintă, Xtra Night Show, Dan Capatos a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Prezentatorul a fost scuipat, în urmă cu mai mulți ani, chiar de către Gigi Becali. Ce-i drept, totul a fost un accident, iar Dan Capatos își aduce aminte cu amuzament de întâmplarea cu pricina.

În timpul unei discuții, în platoul de la Xtra Night Show, Dan Capatos a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, a fost scuipat chiar de către celebrul afacerist Gigi Becali. Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

Dan Capatos a fost scuipat de Gigi Becali

Dan Capatos a rememorat, amuzat, un episod petrecut în urmă cu mulţi ani. Pe atunci, finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, l-a scuipat din greșeală, însă, inițial, Dan Capatos a crezut că nu este un accident, așa că a mers după el să îi ceară explicații.

Întâmplarea cu pricina a avut loc acum mai mulți ani, pe bulevardul Tei din Capitală. Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show se afla în propriul autoturism, cu geamul lăsat, când s-a trezit că este scuipat chiar de către celebrul Gigi Becali.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Dan Capatos a întors și s-a întâlnit, la un moment dat, într-o intersecție cu celebrul afacerist, așa că i-a cerut explicații pentru gestul care, inițial, i s-a părut rușinos și lipsit de respect.

Gigi Becali a părut extrem de confuz atunci când Dan Capatos l-a întrebat de ce a recurs la un astfel de gest, în condițiile în care cei doi aveau o relație cât se poate de decentă. Ulterior, afaceristul și-a dat seama de incident și i-a spus că a fost pur și simplu un accident.

Mai mult decât atât, Dan Capatos a povestit că Gigi Becali obișnuiește să scuipe pe stradă și că este convins că totul a fost din greșeală, mai ales în condițiile în care afaceristul i-a explicat că nu are nicio problemă cu el, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
l-a scuipat un chelios cu slobox direct in gura
8
0
Un cretin scuipat de un imbecil!Perfect!
12
0
Pentru emisiunea aia de 2 lei meriti sa fii scuipat zilnic
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272