REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dan Leu preia MIERCURI funcția de ARHITECT șef al Primăriei Municipiului Constanța

Dan Leu preia MIERCURI funcția de ARHITECT șef al Primăriei Municipiului Constanța

Replica API 30 noiembrie 2020 | 14:09 3571

De miercuri, Primăria Constanța va avea arhitect șef! După ce a fost declarat admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ, Dan Leu va fi transferat, de la Eforie, la Primăria Constanţa, urmând să preaia tribuțiile miercuri, 2 decembrie.

Reamintim că Dan Leu, arhitectul şef aloraşului Eforie, a formulat pe 11 noiembrie, la Registrul Urbaniștilor din România (RUR) cerere în vederea participării la examenul de atestare pentru ocuparea funcției de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ. În baza prevederilor procedurii de atestare a persoanelor care ocupă sau intenționeză să ocupe funcția publică de arhitect șef, președintele RUR a decis admiterea cererii de participare la examenul de atestare formulată de Leu în vederea ocupării funcției publice de arhitect șef.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba fratilor fiecare isi aduce omul lui da si cu vanturache mai lasati iesia o autorizatie la 1 an si un certificat de urbanism la 6 luini si asta daca vrea babu , inafara de stalpi pe marginea soselei si blocuri pe spati verzi nau facut nimic,trotuare de 6 ml latime si parcari pauza ,nu mai zic pandurulu trotuare de 12 ml si strada de 1o ml si nu ai unde sa parchezi
3
0
Autorizatie de onstructie sa faca cavouri pentru chitac, lupu si daca vor sa fie ingropati la malul marii si pentru tov. profesor johanis, somerul orban si ziaristul rares. Muie cu cacat la tot pnl.
3
5
Ar trebui sa se renunte la sistemul autorizatiilor de constructii.Vindem o iluzie ca se respecta niste standarde,in fond , functie de pungutafiecaruia si relatiile aferente se poate incalca oriceregula urbanistica si tehnica..Constructii la liber!Luat la pas orasul , este putin probabil sa gasesti o constructie care sa fie total in interiorul regulilor.ce rost mai au autorizarile.Cum s a dat lege in feb de intrare in legalitate a constructiilor ilegale ,o putem reinoi anual ..O stampila pe o poza sa fie autorizatia.
3
1
Nu am votat Chitac , si ma felicit ptr. asta in fiecare zi . Ma asteptam la lucruri de genul asta , amatorism ieftin , n-am nimic cu liberalii dar primarul este sub Fagadau , asta este realitatea !
8
8
O sa fie belea de arhitect , New York scrie pe noi....
8
2
Ce realizari are?!!..Eforie arata dezastruos. Nul il vrem la Constanta!!!
15
3
INSIRUITI REALIZARILE LUI PROFESIONELE CARE SA NE SPUNA CATE CEVA DESPRE EL . ASA , TOT PROSTU AJUNGE ARHITECT SEF SI UITATI IN CE HAL ARATA CONSTANTA . CONSTANTA ARATA CA SI CUM AR FII ARUNCAT CINEVA CU ACID PE CHIPUL UNUI OM . DESFIGURATA . DESFIGURATA PE TERMEN LUN . CU TOATE OPERATIILE CARE VOR URMA , NU ARE SA SE MAI FACA BINE . NU MAI NUMITI TOTI CACATI IN FUNCTII .
22
1
Cine e Izabela?
2
4
Sa mi suga pula de ziua lui
6
4
Un leu cu fata de doi bani!
16
4
s-au terminat subiectele. cu ce scop va chinuiti sa-l faceti pe asta vedeta?
11
3
ce fata are..
13
4
Si ramane coarda de Izabela singura ? Ia-o cu tine sa se arda cu toata primaria constanta cum facea la Eforie.
17
1
ma indoiesc de corectitudinea acestuia dupa ce a lucrat in eforie sub conducere psd Dupa cum se stie au fost destule probleme ,, arhitecturale ,, in eforie Si pina la urma ce il recomanda pe acesta ?
25
2
Constanta va arata fix, ca strazile principale din Eforie Nord si Sud! Adica varza. Nu exista in jurul Marii Negre, asenenea dezastru! Mai avem putin si ne mutam in grote.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218