REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dan Negru, dezvăluiri despre fostele neveste ale colegului Ștefan Bănică: „Andreea și Mihaela au ștaif și sunt sexy”

Dan Negru, dezvăluiri despre fostele neveste ale colegului Ștefan Bănică: „Andreea și Mihaela au ștaif și sunt sexy”

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 1248

foto: Antena 1

Dan Negru (49 de ani) este urmărit de coincidențe. După ce a lucrat, deopotrivă, cu cele mai talentate și mai frumoase prezentatoare tv, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, veșnicele rivale, iată că de câteva luni Ștefan Bănică Jr. îi este coleg, la “Next Star“ (Antena 1).

Generația de Aur a prezentatorilor tv din România, după anii 90, este reprezentată de Andreea Marin (45 de ani), Dan Negru și de Mihaela Rădulescu ( 50 de ani), vedetele care și acum adună un munte de audiență. De-a lungul vremii, Dan a colaborat cu ambele vedete, ba în calitate de amfitrioni, la evenimente, ba în cadrul unor emisiuni de divertisment, legând cu ele o prietenie strașnică, pe viață. Ca o coincidență, iată că Dan Negru îl are coleg, de câteva luni, pe Ștefan Bănică Jr (52 de ani), solistul care le-a invitat pe ambele dive la Oficiul Stării Civile, pentru oficializarea poveștilor de dragoste. Cu Mihaela a bifat un mariaj de doi ani ani, în perioada 1997-1999, iar cu Andreea, între anii 2006-2013, scrie click.ro.

Andreea Marin și Dan Negru

Dan Negru are numai cuvinte de laudă la adresa fostele neveste ale colegului său: “Am avut șansa să prezint la tv atât cu Mihaela, cât și cu Andreea, și sunt de departe profesioniste de televiziune. Nu aveau deloc dorința de a fura vorba coprezentatorului și generozitatea asta o simte publicul. Sunt foarte sexy și adevărate profesioniste și, deși eu vorbesc mult, nu mi-au tăiat niciodată vorba. În plus, ambele mă sunau cu o zi înainte ca să afle ce cravată și costum voi purta, la evenimente, pentru a se asorta cu mine, din punct de vedere vestimentar“, a declarat Dan pentru Click!

Iar în urmă cu doi ani, Negru a mai făcut furori cu mesajul exploziv postat pe contul său de Facebook, la adresa Mihaelei: “Răduleasca e brand mişto de MILF (mamă sexy pe care bărbații o vor în pat – n.r.), Negru, de Revelioane, iar Esca, de ştiri. Din războiul meu de 20 de ani cu PRO am învăţat sa fug din calea mărcilor înregistrate şi să încerc să descopăr drumuri noi“.

Mihaela Rădulescu și Dan Negru

Ca o amintire amuzantă, tot din seria coincidențelor fără număr, Andreea Marin și Dan Negru au fost și soț și soție, însă doar pentru o oră, într-o amuzantă scenetă filmată în urmă cu 21 de ani, pentru emisiunea “Știrile de sâmbăta asta”, difuzată de TVR.

Ștefan Bănică Jr a bifat căsnicii furtunoase atât cu Mihaela, cât și cu Andreea Marin. Iată ce spunea Andreea, în 2013, după divorț: “Am încercat să fac ceva până în ultima clipă. E dificil când de celălalt om te-a legat o mare dragoste. Dar nu e o dramă. Ne trebuie maturitate astfel încât să depășim aceste momente. Poate nici eu nu voi simți drept comodă o viitoare relație a fostului meu soț, dar nu o să spun asta niciodată, o să țin pentru mine. Vă asigur”, a declarat ea, într-un interviu televizat. Ștefan s-a căsătorit între timp cu marea lui iubire, Lavinia Pârva, cu care de altfel fotoreporterii Click! l-au și surprins, pe când era încă însurat cu Andreea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici una nu-imai breaza ----la tv sint machiate cu vopsele dar sa le vezi naturale te sperii ----daca erau bune le tinea Banica
0
0
Este o exagerare. Mihaela Radulescu este de o mare uratenie, mascata de o serie intreaga de operatii estetice.
2
0
Daca iti curg balele la fostele altora ,tu de ce ti-ai luat una NO NAME ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108