REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Dan Voiculescu ANUNȚĂ PRĂPĂD: 2021 va aduce o criză economică de proporții

Dan Voiculescu ANUNȚĂ PRĂPĂD: 2021 va aduce o criză economică de proporții

Replica API 6 ianuarie 2021 | 20:43 4002

Anul 2021 va aduce cu sine o criză economică importantă, avertizează profesorul Dan Voiculescu într-o postare pe blogul personal, scrie stiripesurse.ro

„După restricțiile și blocajele economice din 2020, s-au înregistrat deficite bugetare fără precedent în majoritatea statelor lumii. În acest moment, peste jumătate din populația mondială trăiește pe credit. Care va trebui plătit. Analizând lucid cifrele macroeconomice, pare evident că următorii 2-3 ani sunt “amanetați”!

Astfel că, după ce se va îndepărta umbra acută a pandemiei – ca efect al campaniilor naționale de vaccinare – ne putem aștepta la o foarte intensă criză economică!”, spune acesta.

Dan Voiculescu propune două soluții pentru ca România să navigheze cu bine perioada dificilă care va urma. Acesta spune că trebuie încurajat inteligent consumul și, un alt domeniu vital – investițiile în infrastructură.

„Pentru a preveni o astfel de evoluție, pentru evita “zona vulnerabilă” – în care s-a regăsit, din păcate, de atâtea ori – România are nevoie de o plasă economică de siguranță pe care trebuie deja să înceapă s-o construiască. Iar, ținând seama de resursele și necesitățile noastre imediate, această plasă de siguranță o pot constitui investițiile guvernamentale.

Pe de o parte, trebuie încurajat inteligent un consum echilibrat pentru a susține dezvoltarea producției interne prin intermediul căreia se poate diminua semnificativ șomajul, reducând, astfel, presiunea asupra bugetului de stat.

Pe de altă parte, sunt vitale investițiile în infrastructură. La sfârșitul anului trecut, pornind de la modelul unui plan de anvergură internațională demarat de Polonia, apreciam că și România are potențialul și necesitatea de a dezvolta proiecte majore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici o problema , vei returna tu din furaciunile de la comert exterior!
6
0
Mai prapaditule, mai.
5
0
jeguleeeeeeee, da banii inapoi furati cu japca de la Crescent. Te mirosise Leana ca erai hot dar ai scapat jegule ordinar.
11
1
Individul asta e ingrijorat ca vine criza financiara peste el si nu mai poate sa-si plateasca la stat cele 60 milioane !
11
1
Hotii turnatori sunt considerati cei mai tari economisti.
12
1
s-al pupati in KUR..pe gunoiul asta voi niciodata nu veti ajunge la performantele lui..stiti doar sa papati...k....cat...
2
15
Puscariasii stie.
11
0
de unde stie securistul asta care are sa de 60 milioane de euro ca o sa fie prapad? poate pentru coruptii din pesede si pentru televiziunile tale de kkt la care se uita toti prostii .
14
0
dar din pacate are perfecta dreptate,vin vremuri f grele pt romanul de rand,borfasii vor face si mai multi bani, de exemplu vanzatorii de masti inutile,neconforme
3
13
Ar mai fi nevoie ca si cei care au produs statului un prejudiciu si au fost condamnati pentru lucrul asta sa li se confiste retroactiv tot ce au pana la rude de gradul sapte si pentru furtul din banul public sa poti sa fii judecat si dupa 50 de ani. Altfel ai dreptate dar dece nu le-ai spus treaba asta cu investitiile si PSDeilor care au imprumutat bani pentru ca sa plateasca pensiile speciale date tot de ei?.
15
2
Cataclismica.sa mi bag pl.ma duc la cora sa mi fac provizii.dupa predictiile acestui ghicitor in stele vin si propunerile lui.ba mai du te n plm de sifon jegos.de parca noi nu stim ce este nevoie,INVESTITII.doar ca at cand ai fost la putere impreuna cu psd nu prea ati facut asta.v ati asigurat si ati furat voi si acum vezi doamne deficit criza.hai sictir sifonule.va gasiti voi acum mari experti in dezvoltare si pareri despre economie.tu va n gura de rapanosi mizerabili
18
1
cand a facut trafic de influenta si a scris carti tot la economie medita.
22
0
Cum gasiti fratilor pareri numai de la oameni de genul asta? Turnatorii la securitate, fostii securisti si descendentii acestora si infractorii dovediti sunt mai vizibili in presa decat academicienii, oamenii de stiinta si cetatenii onesti si cinstiti din tara asta!
22
0
Turnatorul asta ordinar care isi turna familia ne da lectii,poate a invatat in puscarie economie ca dupa aia care o stia el a furat tara cu miliarde de usd si nu adat nimic inapoi Un hot,un turnator,un infractor,un puscarias dl profesor de kk
30
0
Gunoiul asta se pricepe si la economie acum?
27
0
Un securist hot deci nu ma intereseaza parerea lui. Daca vreti audienta bagati pe Sosoaca ca aia merge mai bine cu vrajeala la fraieri
30
1
De ce nu va adresati cu "parnaiasul Dan Voiculescu"? Sau are si el filme in cap ca Doamna Doctor Madalina Adam?
25
1
Din greseala ati scris - profesorul - in loc de turnatorul Dan Voiculescu cum ar fi normal de altfel. Nu inteleg ce fel de publicatie cu minim respect de sine publica declaratiile oricarui infractor de rand. Pe cand un interviu cu Zoro din Piata ca sa aflam si pararea lui in legatura cu peisajul social-politic actual?
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212