REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

DANA BUDEANU: La Mamaia, niște IMBECILI au făcut plaja DERDELUȘ!

DANA BUDEANU: La Mamaia, niște IMBECILI au făcut plaja DERDELUȘ!

Replica API 14 ianuarie 2021 | 22:20 15676

Cunoscutul influencer Dana Budeanu, cea care se ia de pițipoance și de bărbații cu apucături de femei, s-a legat de dată recentă și de plaja din Mamaia, despre care a spus că doar niște imbecili puteau decide extinderea plajei. Vă reamintim că Stațiunea Mamaia este în plin proces de înnisipare.

Este greu de crezut că, în România, mai există cineva care nu știe cine este Dana Budeanu pentru că, în ultimele luni, numele ei este pe buzele tuturor, de la celebrități de prim rang la „ametițe” și de la intelectuali la „mafioții” cu școala vieții. Dana Budeanu a devenit un fenomen și ea este perfect conștientă de asta.

„Nicăieri pe globu’ pământesc nu există așa imbecili ca la noi!”

Totodată, trebuie menționat faptul că aceasta nu-și măsoară cuvintele, nu o interesează temuta gură a lumii și este periculos și dureros de sinceră. Ei bine, așa a fost și când a vorbit despre Stațiunea Mamaia, despre care nu s-a sfiit să spună că doar niște imbecili ar fi decis să extindă zona de plajă. „La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama cu toate alea, colacele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina că să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vară, la mare! P.S.: Nicăieri pe globu pământesc nu există așa imbecili ca la noi! Atenție să vă luați și troti electrice, tot la spinare, că de la bar la apă sunt 150m, faci 10-15 minute frumos cu alea în spinare! P.S.2: Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu! Cardu de înțepat de boala lu` Calache merge și la telecabina de la Mamaia?”, a spus Dana Budeanu.

ABADL se ocupă de înnisipare

Trebuie să menționăm faptul că lucrările de pregătire pentru înnisiparea Lotului 2 - Mamaia au început de încă din luna octombrie a anului 2020. În prezent, ABADL lucrează încă la înnisiparea litoralului constănțean, iar Bogdan Bola crede că până la începutul sezonului estival 2021 lucrările pe tronsonul Mamaia – Năvodari vor fi finalizate. „Se fac progrese reale pe teren și termenele se respectă. Deja peste doi km liniari din cei șapte sunt înnisipați. Până în acest moment, nu avem niciun motiv să credem că lucrările pe tronsonul Mamaia - Năvodari nu vor fi finalizate cu brio până la începutul sezonului estival 2021. Astfel, la începutul verii viitoare, vom avea peste 4.3 milioane de m³ de nisip nou "așternute" pe litoralul nostru”, a spus directorul ABADL.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anorexica-PSD
0
0
Nu are dreptate...
0
1
Taci fa Maidanezo
3
1
A imbatranit nu o tin picioarele.De aia nu vine la Eforie ca nu are teleferic.Nu pune nimeni baldachine la Mamaia,la buza apei ,unde trag baietii cate o buca la fete ca Danuta.
3
1
Vai de capu ei...
5
1
Pfff iar tzoapa asta.
7
2
Tu zdreanta ai ajuns sa comentezi si despre plaje? Cu boschetarul ala de barba-tu care santajati oamenii? De ce mortii matii nu vorbesti si despre penis cand il iei in gura ca este mic ?atunci iti place zdrent-o Tu te pricepi la toate panarama dracului, cand mortii matii ai avut timp sa le inveti, ca tu esti o mare proasta ,si o frustra-ta. Taci dracului din gura ca esti penibila. Daca nu se face comentati ca de ce nu se face ..cand se face comentati opusul..nu veni in mortii matii pe litoralul romanesc si gata, numai trebuie sa te intereseze, sugatoare-o
12
6
cit de prost sa fi ca sa te influenteze asta
25
7
contin numai caractere permise!
2
2
Ce studii are ametita asta de isi da cu parerea ? Este vorba despre latirea plajelor! Procesul va avea si ajutor natural , nisipul nu va ramane in forma actuala . Ce sa stie ametita ? Isi da doar cu parerea !
18
8
o tarantula sociala tantica
17
6
Parasuta neparasuta eu as da in ea ca surdu in clopot
17
9
Iar muista asta curista , pe care babardeste hrebenciuc junior ,puiul de securist plin de bani !
18
6
Bravo Dana.
12
16
Mai mediatizati mult curvetul asta ordinar?
32
4
nu stie saraca cum e cu plaja.ea vrea tavaleala in fan sau la padure. Trebuie sa o invitam la plaja la un suc la o inghetata, sa-i aratam seara luna si cu carul mare ,sa traga un joint noaptea pe plaja, alea alea, si sa vezi cum se fute si cu fatalai
26
8
Nu exista intr.adevar asa imbecili niciunde, dar nici atata pizda proasta cata musteste pe mucuresti si costanta nu vezi , asta dupa ce am exportat cate va sure de mii de curve din moldova si sud , sudistele pizde bolnavicios de proaste. Muie avem pt toti si toate
24
8
Femeia chiar are simtul dreptatii si curajul de a critica hoiturile apreciate numai de hastagi si alte lighioane cu mecla umanoida. E nesuferita tocmai din aceasta cauza. Mucea tradatori de tara sau cei care in afara de ce scrie pe sticlele de bautura nuinteleg mare lucru insa ei sunt puterea,pe ei se bazeaza sistemul politic romanesc. Ei sunt vocea,pentru ca oamenii educati nu au loc si sunt putini.
13
23
Dar aici are perfecta dreptate. Conform studiilor facute chiar de ABADL, la Mamaia Nord-Navodari nu e nicio eroziune, e zona de depunere. Ca s-au facut blocuri de tzshpe etaje la 40 de metri de apa, tot ABADL ar trebui sa ne explice cum a fost posibil - ca legal oricum nu e. E aceeasi smecherie ca la plaja Modern, care deja avea 150 de metri, asa ca au pus Van Oord niste scoici peste nisipul vechi si au incasat 100 de milioane de coco. Dracu stie cat o fi fost comisionul si cine l-a luat..
27
10
Ba, asta se drogheaza! N-o mai luati in seama, ca va drogati si voi!
34
7
Te-a refuzat Dana si nu te baga in seama? Misoginule! La fel si pentru aia cu degetul in sus.
11
23
Asta e cumva lesbiene ,daca se ja de pitipoance si de barbatii cu apucaturi la femei. Nu e nimic dar sa recunoasca.
15
8
Cremenalilor!!!
10
4
sinistru personaj.Cap de vaca, creier de gaina...
39
8
este aceasta parasuta.Bai baiatule,am mai spus pe aici la ultimul articol cu idioata asta,Dana Budeanu este fosta nevasta a lui Radu Budeanu fondatorul Spy News.Aceasta revisat a fost defapt acoperirea perfecta a tripletei Colda Maior Ghita.In casa acestei inse s au pus la cale filajele judecatorilor avocatilor procurorilor politicienilor pentru a putea fi santajati.Amice,aceasta femeie face parte din securitatea noua,asta ca sa stii si tu pe cine ridici in slavi.bani are din santajele facute de barbasu si cei enumerati mai sus.au fost santajati oamenii pe chestii de familii,si distruse vieti.
36
7
Ati uitat, draga redactie, sa mentionati ca mancati kkt cu gura plina. Cand o astfel de latura, o dejectie a clasei politice, aripa grea a hotilor, comuniste ajunge sa fie citata de o redactie de presa inseamna ca acea redactie nu mai face presa si, vorba Parazitilor, preseaza kkt. Asa ca, atat dvs cat si sursei dvs, HAI SIKTIR
30
6
o taratura.... sar pulile din ea .. asa se manifesta orice curva isterica... o privire simpla in istoria lumii daca aruncam o putem asocia cu chita foarte usor. chiar ea singura o face nu mai trebuie sa o facem noi
30
7
O centurista, o baba scofalcita, care duce lipsa de pula! O dejectie umana!
30
8
Cum le stie ea pe toate.Ma impresioneaza "desteptaciunea" ei.Sictir !
35
5
Cine-i besmetica asta, vulgara asta de dana budeanu, antenista asta platita de psd si de madam firea, de isi da ea cu parerea ? Se pricepe si la "nisipuri" ?! Pe cine face ea IMBECILI ?? Vrea si ea in vre-un partid sa ajunga senatoare ca sosoaca ?? Cine o sponsorizeaza ?! Cine o promoveaza pe zbuciumata asta, ZDRUNCINATA asta?!
34
9
Ba dana,ba croitoreaso,dar nici asta nu esti,nu-ti mai bate tu capul ala gol cu lucuri de care habar n-ai si nu le intelegi.Vezi-ti fa de boarfele tale second hand din turcia,lase-ne cu inteligentele tale!
34
6
o vaca.vrea cum a fost pana acum.sa stea e blconu bloculuiconstruit pe plaja si sa coboare direct in mare.o fandosita analfabeta care se baga in seama.de ce n a urlat cand pretenii ei aia prafutii au construit cluburi si hoteluri direct pe plaja.vreai si babataia asta smochinita sa iasa in fata.app.cu ce se ocupa tzatza asta?
28
7
Dana vb aiurea N am cunoscut vreo persoana care sa se priceapa chiar la toate. Ok..iti faci bani din vorbe dar te rog gaseste alt subiect ,la asta nu te pricepi. Cum lucreaza olandezii zi si noapte de craciun de revelion de moaste mi ar placea sa vad si n constructia de drumuri spitale etc Ce se face acum in Mamaia este o investitie solida si pe termen lung Totusi trebuiau scoase si barurile...ca s din lemn facute...
31
5
Cea mai mare prostie au facut-o cei de la apele romane, inclsiv GUVERNUNANTII tuturor partidelor. Au distrus NATURA, au defrisat zona Mamaia Sat, zona ideala de plaja si au facut un GHETOU sau mai multe pe plaja. Puteau face constructii pe celalat mal al canalului si lumea venea la plaja, care trebuia sa ramina salbatica cum era.Atentie NATURA se razbuna.
22
8
Cand confunzi istoria cu ingineria asa se intampla! Traiasca penele! Asta e romania normala!
13
8
Si care-i problema ? Nu mai dai bani pe sezlong , te asezi direct pe plan inclinat
20
1
noastra trecea prin habitatul gandacului de stepa si trebuie oprita. Cand firmele vesticilor extrag nisip din mare, nimeni nu scoate un cuvant de habitatul calului de mare, specie protejata. Natie de slugi si sclavi, ne meritam soarta
19
8
Dana Budeanu este varianta feminina a lui Mircea Badea. Asta este nivelul antenelor!
37
10
MADULAR SI TE DUC LA APUTA...........
14
5
Desteapta care le stie pe toate, mare formatoare de opinie si mare imb..ila. Este un proiect in desasurare, acola este un depozit de nisip, se va nivela la final. Si daca ar ramane asa ce s-ar intampla, am avea dune de nisip in Mamaia. Ii este teama sa nu-si piarada papuci pana ajunge la sezlongurile puse in buza marii. Tembela.
34
6
Eu ma bucur foarte mult. In primul rand marindu-se spatiile de cazare din zecile de blocuri noi, orice constantean care voia sa se duca la mamaia nu avea loc de hoardele de cocalari venite din tara. In plus un MARE beneficiu. Pe zonele astea noi de nisip nu se mai pun sezlonguri 5 ani. La muiut . Sa mai stea si pe prosop cocalarii daca vor langa mare.
23
3
vor fi multi turisti si se va tasa , budeancooo
11
4
Acesta, se pricepe la toate. Maine, poimaine, sigur o vedem in vreun partid, sa isi asigure un loc caldut pentru ca de regula, cam asa ceva primesc mancatorii. A se vedea Rares Bogdan.
19
6
Oricum in zona aceea nu se mai poate face plaja, e prea departe ! Sau poate ati pregatit terenul pentru niste blocuri...
13
5
pt idiotii de jos, Dana Budeanu nu a fost curva, tatal ei a fost primul care a tras petrol in Irak dupa ce l a uscos americanii pe sadam. Deci are bani sa va ingroape si legauri cu oameni din securitate, ceea ce voi nu credeti, gen usr e un partid imaculat nefabricat de sri. Ma rog! aici nu are dreptate, abia asteptam sa dea faliment dughenele alea cu bere la 50 lei care deverseaza in mare unde ne scaldam!
18
21
re cunosc ca sunt o pana rama, fara carte
17
5
Pt Murphy. D-voastra sunteti total pe linga subiectul extractie. Mergeti si verificati nava care transporta nisipul din larg si veti vedea ca totul este sub control.Daca aveti dubii, sesizati organele abilitate!!!!
15
7
Gata.e experta si in latirea plajelor. Mars fa apucato de aici.cum bei sampon cum aberezi.du te in rasa ma ti la bulgari fa zdreanto ca nu te pune nimeni cu forta sa vi in Cta. Fmm de taratura reacu, habar n ai pe ce lume esti. Du te n pastele ma ti si lasa ne in pace.... fmm de proasta dreacu
27
5
Au pus nisip in capul machidonilor cu beach baruri,unde e problema?
33
2
Doamne, pe cine promovam noi in societatea noastra. Cine e asta? Ce a facut pentru tara asta? Ceva notabil facut in viata? Cum se exprima duduia asta? A stiut sa-si mentina familia? Oare ce ne provoaca privind figura ei? De ce este promovata? Zero!
36
4
esti muci fa!
39
6
Inisiparea plajelor de pe litoralul romanesc este necesara si binevenita dar modul cum o face firma Boskalis lasa de dorit din toate punctele de vedere. Se lucreaza pe o Autorizatie de Constructie obtinuta cu falsuri de la Maticheasca si Tutuianu, concret s-au schimbat proiectele tehnice fata de SF.
29
2
Dar multe mai stie matracuca asta! Cumva ai aprtamente la parter sau la etajul 1in prima linie si nu mai vezi marea din pat draga?
53
8
Femeia asta e atat de "goala" si plina de frustrare. O fi fost sarmana abuzata cand era mica, ceea ce e groznic, evident. Am scapat, oarecum, de tigani si de bosumflatele alea de plastic ce se avantau pe la Tv si au aparut influencerii astia, de behaie prin virtual si pe la vreo televiziune, ca sa-si plateasca cheltuielile. I-as invita elegant la munca, a carei urmare innobileaza. Dc tu ai ajuns sa-ti dai cu parerea despre zona costiera, inseamna ca am ajuns sa ne pricepem toti la toate. Hai sictir ofuscato! Influenta'mi-ai stiulete!
64
9
A venit Vola cu nisip adus de Omocea de la GMPRA si adus cu roaba de Sava din gradina lui Grasu,ca Chera are morcovelul lui Chitu la popou....
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218