REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dana Marijuana are o nouă relație, la șapte luni de la moartea fostului iubit

Dana Marijuana are o nouă relație, la șapte luni de la moartea fostului iubit

A.F. 5 noiembrie 2022 | 00:00 563

Daniela Coteanu, alias Marijuana (42 de ani) se pregătește să spună ”DA” în fața stării civile. Artista urmează să se căsătorească, fiind îndrăgostită lulea de două luni, iar noul partener de viață a făcut-o să accepte și cererea în căsătorie.

Dana Marijuana

Dana Marijuana are o nouă relație, la șapte luni de la moartea fostului iubit

Au trecut șapte luni de la moartea fostului ei iubit, însă Dana Marijuana a reușit să lase trecutul în spate, astfel că și-a făcut o nouă relație. Artista se gândește chiar și la căsătorie, atât de bine se înțelege cu actualul partener de viață.

Dana Coteanu, cunoscută drept Dana Marijuana a spus că timpul chiar nu stă pe loc, așa că viața merge înainte.

„Atunci când treci prin asemenea lucruri, ai două variante în viață: ori te duci în jos, ori te ridici și mergi cu capul înainte. Eu am ales, în această situație, să merg mai departe. Nu l-am mai visat deloc pe fostul iubit, nu știu de ce, poate că așa a fost să fie și gata.

Consider că i-am rezolvat toate problemele spirituale pe care le-a lăsat pe această lume, ceea ce este un lucru bun. Îi doresc ca în următoarea viață să fie conștient. În momentul de față sunt bine, sunt cu cineva împreună. Totul datorită bunului Dumnezeu. El a avut grijă de mine și de sufletul meu.

De două luni suntem împreună, iar de cinci luni îl cunosc și toate lucrurile merg așa cum trebuie între noi doi. Iubitul meu mi-a cunoscut copiii, familia, este o relație serioasă, amândoi ne-am asumat defectele și calitățile unul față de altul.

Când ai un partener, trebuie să îl iei cu totul. O să vină și acel moment când o să ne și căsătorim. Avem planuri de nuntă, recunosc acest lucru. Mai avem puțin de așteptat. Nu așa imediat, cu pași mici și siguri spre un viitor bun împreună”, a declarat Dana Marijuana, scrie Click!.

Dana Marijuana a suferit enorm după moartea fostului iubit

În urmă cu șapte luni, Dana Marijuana declara că zilele sale nu mai au culoare, asta după ce fostul iubit, sportivul Daniel Burlacu, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a alunecat de pe o scară.

„Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim. Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume. Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață. Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el. Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scria Dana Marijuana, pe pagina de Facebook, la acea vreme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212