REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dana Marijuana, lovită de ghinion! A anulat nunta: „El are mari probleme cu băutura“

Dana Marijuana, lovită de ghinion! A anulat nunta: „El are mari probleme cu băutura“

A.F. 10 aprilie 2024 | 00:00 258

S-a ales praful de iubirea dintre Dana Marijuana și Valentin! Solista a anunțat pe nepusă-masă că anulează nunta, deși inițiase deja pregătirile! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cei doi amorezi? Marijuana e foc și pară! 

Dana Marijuana, lovita de ghinion! A anulat nunta: „El are mari probleme cu bautura“Dana Marijuana și Valentin

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani) trăia de, aproximativ doi ani de zile, o iubire cât se poate de sinceră și de pasională alături de Valentin, un bărbat cu care chiar a crezut, inițial, că poate să-și întemeieze o familie.

Cei doi și-au dorit foarte mult să se căsătorească încă din vara trecută, însă, astrele nu s-au aliniat atunci și au ales să amâne nunta pentru anul acesta.

Marijuana demarase pregătirile pentru marele eveniment și era chiar în căutarea  rochiei de mireasă, până mai zilele trecute, când a făcut un anunț surprinzător: a anulat nunta cu Valentin, pe ultima sută de metri. 

Dana Marijuana: „Am anulat nunta!”

Solista de muzică rap a explicat care anume au fost motivele are au determinat-o să ia decizia de a nu mai ajunge în fata altarului împreună cu Valentin.  Se pare că bărbatul ar avea probleme mari cu alcoolul, scrie click.ro.

„Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el. Nu se poate așa și nici noi prietenii, nici eu nu mai putem să-l auzim și să-l vedem în starea asta. 

Nu face nimic, dar vorbește mult și prost. A zis că se remediază situația, dar nu știu exact dacă va reuși”, a dezvăluit Marijuana.

„Nu pot să merg în fața lui Dumnezeu așa!”

Dana Marijuana și iubitul ei nu locuiau împreună, căci solista a decis să se mute anul trecut la mare împreună cu fiica ei cea mică, Iris. Acum, Dana a pus punct relației cu Valentin, dar se mai aud din când în când la telefon.

„Eu nu pot să merg în fața lui Dumnezeu așa. El este divorțat, dar problema mare ar fi cu băutura. Mi se pare viciul cel mai urât! Nu știu dacă va avea loc vreo schimbare, ține de ambiția lui.

Alcoolul umblă la creierul mic, unde stau ascunse gândurile, iar când se întrece măsura ies afară.

Mai vorbesc totuși cu el pentru că-mi pasă! Nu sunt atât de drastică și nu mai vreau să pățească ceva din cauză că nu-l mai bag în seamă”, a declarat Marijuana.

Dana Marijuana, lovita de ghinion! A anulat nunta: „El are mari probleme cu bautura“Marijuana s-a mutat înapoi la București cu fiica sa

Marijuana s-a mutat înapoi la București

Dana Marijuana a pus pe loc secund cariera muzicală în ultima perioadă, pentru a se dedica educației celor două fiice ale sale: Alesia și Iris. 

Vedeta s-a mutat anul trecut la mare împreună cu fiica cea mică, Iris, în timp ce fiica cea mare, Alesia a rămas în grija tatălui său. Acum, Marijuana și Iris s-au întors în Capitală. 

„Nu mai stăm la Constanța, am revenit în București. Nu m-a lăsat Bucureștiul, am dus-o pe micuță la școală, stăm împreună și totul e bine. Ne-a ajutat cineva, mai mult pentru Iris, îi era greu ei acolo”, ne-a mai spus solista. 

Dana Marijuana, o artistă controversată!

Regina hip-hop a anilor ’90, Dana Maijuana a fost implicată, de-a lungul vremii, în numeroase scandaluri mediatice. Printre acestea se numără și faptul că aceasta ar fi avut în trecut problemele cu drogurile, fapt pentru care a și ajuns să fie internată într-o clinică de psihiatrie. Aceste problemele i-au afectat foarte mult și cariera profesională, dar și viața personală.

Dana Coteanu are două fiice, rezultate din două relații diferite, Iris (8 ani) și Alesia (15 ani). 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272