REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Dana Săvuică, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Dana Săvuică, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 875

Dana Săvuică este o femeie de afaceri, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV. Aceasta și-a făcut debutul în lumea modeling-ului în anul 1990, iar nouă ani mai târziu a fost prima româncă care a pozat în ediția locală a unei reviste pentru bărbați.

Dana Savuica, dezvaluiri cu lacrimi in ochi

Recent, vedeta a povestit despre un lucru pe care îl auzea foarte des în trecut și care a afectat-o destul de mult.

Ce auzea destul de des Dana Săvuică în trecut

Dana Săvuică este cu adevărat o femeie de succes, dar până să ajungă în acest punct, vedeta a fost nevoită să muncească foarte mult. Au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în ea și în ceea ce poate realiza, prin urmare, aceasta a luptat toată viața pentru a demonstra tuturor că se înșală.

Femeia de afaceri a mărturisit că abia acum își dă seama că nu avea de demonstrat nimic nimănui și că tot ceea ce trebuia să facă era să caute în ea.

„Apropo de cartea pe care am scris-o și eu, o să regăsești acea fetiță căreia, la fel, i s-a spus un mare «Nu». I s-a pus așa mare pe tablă «Tu nu poți», «Tu nu ești», «Tu nu faci», «Tu nu vei fi».

Și îmi dau seama că toată viața mea – și cred că este valabil pentru foarte mulți dintre noi – m-am luptat. Și practic a fost așa un fel de luptă cu mine însămi, era ego și alter-ego, cumva era o luptă. Abia acum îmi dau seama că nu trebuia să mă lupt. Nu era reală, de fapt, lupta aceea. Am pierdut atâția ani și atâta energie pentru o luptă fără sens. Eram eu cu mine, trebuia să dovedesc că eu, de fapt, pot! Pot să fiu, pot să devin, pot să fac. Și nu trebuia decât să caut în mine”, a povestit fostul fotomodel, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468