REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Dana Săvuică face SENZAȚIE pe plajă la 51 de ani, în costum de baie

Dana Săvuică face SENZAȚIE pe plajă la 51 de ani, în costum de baie

Replica API 1 august 2021 | 22:25 4952

Într-un costum de baie care îi acoperă perfect sânii și formele atât cât trebuie, Dana Săvuică a fost surprinsă într-o zi normală din viața ei, la mare.

Dana Săvuică, senzuală și când mănâncă porumb fiert

Dana Săvuică rămâne una dintre cele mai sexy femei din România, care are grijă să arate impecabil și la 51 de ani. Fostul fotomodel și-a luat prietenele și au plecat ca fetele la mare, pe litoralul românesc. Deși în ultimii ani, Dana Săvuică obișnuiește să călătorească mult, vara aceasta a vrut să bifeze și stațiunile din țară.

Paparazzi wowbiz, vigilenți ca întotdeauna, au surprins-o pe Dana Săvuică în ipostaze sexy la plajă. Atentă cu pielea sa, ea își dă cu protecție solară, însă felul în care o face stârnește imaginația oricărui bărbat.

Frumusețea cu pofte bune se ține! Nu e o zicală populară, dar pare să i se aplice fostului fotomodel, căci pe plajă nu se poate abține de la porumb fiert. În imaginile surprinse de paparazzi, Dana Săvuică scoate imediat banii din geantă când vede un vânzător ambulant și își cumpără porumb, pe care îl savurează în taină pe șezlong, scrie wowbiz.ro

Dana Săvuică ar putea fi fotomodel și la 51 de ani

Fostul fotomodel își permite să mănânce aproape orice, pentru că duce un stil de viață sănătos, cu mult sport. În urmă cu un an povestea care este secretul său pentru a se menține în formă și a arăta atât de bine.

“Înainte de vacanța din Grecia, cu 7 zile înainte am făcut un tratament detox cu suplimente fitoproteice, care garantau minim 3 kg în minus.

Am slăbit cu acest tratament și am aplicat pe zonele cu țesut adipos niște creme bio din plante și rădăcini, care au efectul de a topi grăsimea. Acum beau un ceai bio din plante și rădăcini, care are efectul de sațietate, detoxifică și arde grăsimea. Este un produs românesc, 100% bio. În fiecare zi fac mișcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciții cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. Sunt foarte ocupată și stau mult la laptop sau pe telefon, așa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii și tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză și împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri și fac recomandările doar dacă văd că funcționează la mine”, a declarat Dana Săvuică potrivit csid.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei mai buni sunt stiuletii lungi si grosi! Mmnmmm!!!
3
0
Ar manca si stiuletele viu hahaha
2
0
Voi astia dupa margine, vad ca faceti spume, cu sau fara stiulete.
3
2
Ce porumb mare are.
3
1
Porumbul si-l inchipuie vibrator
3
1
Bine ca a invatat cum se tine porumbul.
6
1
Ar suge niste stulau grav de tot il ofer pe al meu sa il pape cu kuru
6
1
v-as da in judecata daca as fi in locul ei
17
4
deci stirea e ca s-a cremuit savuica cu un stiulete in gura .
25
0
Ralucaaaaaaaa
4
0
Baba face senzatie. Ha, haha
16
2
Degeaba faci senzatie cand esti cu tot in gura,macar daca era ce-i place cel mai mult,gingasie de Baragan.
12
0
Senzatie poate printre babaciuni,exect ca la fotbal unde mai joaca intre ei fosti mari fotbalisti la veterani pentru ca asta e le-a trecut timpul,nu mai fac fata nici in liga a treia.
13
2
stirea zilei savuica si stiuletele .
26
0
Savureaza porumbu in taina pe sezlong! Asta haleste in taina voi REPLIKAKA sunteti IDIOTI LA VEDERE si de soi VERITABILI !!
28
2
de la fratii ei magraoni. Pe urma gasesti porumbu in apele inspumate ale marii negre.
21
0
Cu spuletele
21
1
ii place la cwrwet. cu stiuletele in gura
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212