REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dăncilă anunţă credite pentru tinerii studenţi

Dăncilă anunţă credite pentru tinerii studenţi

Replica API 14 iunie 2018 | 23:57 347

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că în ședința de Guvern de miercuri vor fi adoptate creditele pentru tineri, credite care pot fi utilizate pentru educaţie, sport, cultură.

”Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 26 de ani, care sunt cuprinși în sistemul de învâțământ sau care urmează cursuri acreditare de Ministerul Educației Naționale, pot accesa un credit în voaloare de 40.000 de lei, cu dobândă zero, garantat în proporție de 80% de stat. De asemenea, și persoanele cu vârste cuprinse între 26 și 52 de ani pot accesa credite de 35.000 de lei. Fie că vorbim de persoane care încă sunt în sistemul de învățământ, fie că vorbim de reconversie profesională, noi credem că aceste persoane trebuie ajutate și sprijinite. Toți beneficiarii pot beneficia în plus de 20.000 de lei. Banii pot fi utilizați într-o gamă largă de domenii precum educația, sportul, cultura”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
singurul anunt asteptat de toti romanii din partea ta este acela ca ti-ai dat demisia
1
0
FIR-ATI AI DRACU TOVARASI!!! Nu stiti ce mizerii sa mai inventati pentru ca sa pacaliti lumea. Toti absolventii de licee agricole de la sate , aia care cad pe capete la bac si dupa aia stau la mana primarului care le da ajutorul social, or sa ia creditul asta , or sa-si cumpere masina , de preferat BMW, second hand si... sa vezi viata la tara dupa aia . P.S. Dupa ce nu vor mai plati dobitocii creditele la banci , cine v-a plati ? STATUL nui asa ? Si cine este statul ? NOI!!! Prostii care muncim de dimineata pana seara pentru a plati taxe la stat ca sa o ducem NOI TTOTI -POPORUL ROMAN , BINE!!!
2
0
Spuneti tot,nu doar ce va convine.Faca e pentru sport, cultura si educatie si acest credit este acordat de stat cu dobanda zero,sub nici o forma nu poti practica in afara tarii.Deci este o gaselnita pentru tineri si nu numai de a nu parasi tara , la studii sau sa profesezi in strainatate.Creati si locuri de munca, sa aiba omul unde munci.Chiar nu vedeti ca un absolvent de studii superioare este vanzator, barman, ospatar,casier.., pentru ca specializatea pentru care a absolvit o facultate nu se mai regaseste pe piata muncii.Guvernul asta e rupt total de realitate.
3
0
creati locuri de munca platite decent nu conditii pentru amarati sa devina mai amarati!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272