REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dăncilă anunţă închisoarea pe viaţă pentru criminali

Dăncilă anunţă închisoarea pe viaţă pentru criminali

Replica API 9 august 2019 | 02:45 499

Anunţ important al premierului Viorica Dăncilă! În cadrul unei declaraţii de presă susţinută joi, 8 august, la Palatul Victoria, premierul a anunţat că va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru înăsprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor şi pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa închisorii pe viaţă.

"Am spus că vreau sancţiuni drastice pentru criminali, violatori şi pedofili. Voi da o ordonanţă de urgenţă pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte. Am zero toleranţă pentru lipsa de umanitate şi lipsa de respect faţă de cetăţean", a declarat Viorica Dăncilă. Premierul a mai adăugat: "Ministerul Justiţiei a demarat o analiză a legislaţiei penale în cazul infracţiunilor grave şi foarte grave şi va aduce propuneri de modificare a legii, inclusiv pentru înăsprirea pedepselor. În calitate de prim-ministru voi da ordonanţele de urgenţă necesare şi voi trimite adrese către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului pentru convocare în sesiune extraordinară. Aceste modificări legislative trebuie dezbătute şi implementate imediat. Îmi asum să fac acest lucru".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
d-na veorica ati indexat diurna parnaiasilor ca saracii deabia mai traiesc din 36 de lei pe zi,din cauza inflatiei,in conditiile in care un bolnav beneficiaza de 17 iar leprosii de la tichilesti de 11,adica monstrul asta de gheorghe dinca va beneficia de casa si masa inca 30 de ani pe putin in timp ce alexandra va putrezii,de ce sa intretinem atata vreme oroarea cand poate fi linsata
0
0
pUSCARIA TREBUIE SA FIE CEVA DE SPERIAT! sA-I DSESCURAJEZE PE HOTI SI CRIMINALI. NU CA ACUM CAND SUNT MAI RELAXATI DECAT UN OM LIBER SI CINSTIT! PUSCARIASI SA MUNCEASCA SA-SI CASTIGE PAINEA NU SA-I INTRETINAEM NOI MAI CEVA CA PE PRINTI CUM SE IUNTAMPLA ACUM!
1
0
legi peste legi, date pe intuneric s au date de pomana,nu s a facut nimic, raman pe hartie si lumea sufera, tara se duce pe zi ce trece catre lumea a patra!La ocna , la adancime , muncesti mananci nu , ba, cu cat sunt mai multi cu atat e mai bine!
3
1
loveste din nou.atat de terminata este incat nu isi da seama ce spune.exista pt criminali pedeapsa pe viata dar mai exista si posibilitatea de a cere eliberare conditionata,vezi cazul taximetristului care dupa 19 ani a fost eliberat dupa o sentinta pe viata. asa ca proasta satului trebuia sa specifice niste aspecte.dar ma rog, e in campanie si vezi doamne face ea drege ea... vai de capul ei de proasta
1
0
Mai bine pedeapsa capitala, injectie letala si nu irosesti bani de mancare pe ei in puscarii, asa le fac locuri pt corupti si alte fapte in afara de crima. Criminalii ar trebui omorati nu in puscarii, in afara de aia care au facut omor din culpa, adica fara sa vrea, gen accidente.
7
0
S au trezit si ei, ca trebuie inasprita legea. Nu fiti prosti, e de fatada, e pentru capital politic, ceea ce nu va spune nimeni este ca nu se va umbla la.legile care contracareaza aceste incriminari, violatorul prin alte legi date inainte tot nu va face puscarie pe viata, astea s vrajeli pentru un popor prost care nu stie sa se uite unde trebuie. Dar..bateti din palme..ca..aia e, asta v a invatat varu nicu.
4
0
Viorico spune si toleranta zero fata de mari coupti doar asa findca a zis Dragnea ca potrivit statutului P.S.D.i-ai luat postul ilegal.
8
0
Coruptia dovedita in structurile statului sa fie considerata tradare de tara si pedepsita ca atare, dar cum sa aprobe infractorii pedepse pentru ei... Imi este sila de voi toti
7
0
inchisoare ,nu doar pentru criminali !
8
0
unde la domiciliu?
5
0
Basini securiste. Cu aia care au distrus Romania ce are de gind sa faca? Sa-i pupe-n sula?!
6
1
Dublarea tuturor pedepselor din Codul Penal. Suntem un stat cu o coruptie inimaginabila, in care totul se obtine pe bani si pe pile, unde nu se respecta legile. Puscarie pe viata si celor din institutiile statului care trec de partea crimei organizate, asta e cel mai important.
8
3
Pedeapsa cu moartea este inerzisa chiar si pentru criminali dar Siberia se intinde pana la cercul polar vorbiti cu Putin pentru ca acolo nu e nevoie nici de gardieni.
5
0
si pentru corupti la fel pe viata ....hai sa-l vad pe nea florea si organizatia lui de bosorogi corupti cum imi da vot negativ hehe
10
4
Adica toata viata il tineti la puscarie pe banii mei?Daca are 18 ani si traieste 80?Gasiti varianta mai simpla si economica ca partenerul strategic SUA au reintrodus pedeapsa capitala!
11
3
Nu este buna legea cand dadea stimabilul Iordache si cu Niculicea legea recursului compensatoriu erati tari. Acuma stimabili de ce nu ies in fata sa si apere legea? Pana nu se instituie legea executiei cu scaunul electric la pedofili, hoti si criminali in serie statul roman se duce naibii!!
8
2
Legea Talionului! Asta este necesara! Ai violat, sa fii violat in aceeasi masura! Ai taiat un gat cu cutitul, sa ti se taie in egala masura gatul! Altfel nu te potolesti! Te tine la inchisoare cateva luni, un an maxim. In acest timp, esti analizat, se despica firul in 4, pana cand devine cert ca tu esti faptasul. Asta daca nu ai recunoscut din prim moment. Odata ce exista certitudinea, pac, pedeapsa identica cu fapta!
10
1
Pai pana acum i-ati tot scos!!!
16
4
si proxeneti libertate maxima?.Sa imi bag pula in gura celor care sustin interlopi si proxenetii din tara de cacat numita johanniada.
13
5
Doar pentru criminali inchisoare peviata? Pentru pedofili nu? Unde este toleranta 0?
10
6
nu pe viata , pedeapsa capitala
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272