REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dăncilă, declarații despre OUG privind amnistia și grațierea: Trebuie să existe semnătura ministrului Justiției

Dăncilă, declarații despre OUG privind amnistia și grațierea: Trebuie să existe semnătura ministrului Justiției

Replica API 28 decembrie 2018 | 02:23 348

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la o întâlnire informală cu jurnaliștii, că nu va da OUG privind amnistia și grațierea fără semnătura ministrului Justiției, Tudorel Toader. Același lucru este valabil și pe OUG privind Codurile penale. Mai mult, premierul a reiterat că nu a avut loc discuții cu PSD sau cu ministrul Justiției privind aceste subiecte.

Întrebată dacă ar susține un astfel de proiect - OUG pe amnistie și grațiere, premierul a spus că „nu mă puneți să fac previziuni”.

Cât despre OUG pe Codurile penale, premierul a precizat: „Nu am stabilit când adoptăm OUG”.

Premierul a subliniat că nu-l va forta pe Tudorel Toader să prezinte proiectul la o anumită dată.

„Eu sunt foarte răbdătoare”, a mai spus premierul.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a adus RECT-orel justitia romana de seamana leit cu el, plina de bube! Ma intreb, oare in completurile alea de cinci, nu erau toti cinci judecatori, era vreaunul de alta meserie, nu erau toti judecatori independenti si inamovibili, de ce nu au fost corecte? Si ma mai intreb, in tara asta or fi mai mult de doua milioane de prosti? De hoti sunt convins ca nu ar fi mai mult de vreo douazeci de mii dar sunt bine reprezentati, incepand cu dragnea si valcov. Halal tara!
5
0
astia care n-au loc de nae sa ne lingeti cacatul ca la mai mult nu puteti spera, muistilor !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
0
sa bagi botul in coaie ! tu , ma-ta , tac-tu si grigore cumnat-tau .
0
5
Depinde cine este beneficiarul unei astfel de ordonante ! Daca sunt eliberati politicienii corupti, criminalii, violatorii atunci ar trebui sa ii dam jos pe astia din guvern cu toata Europa lor.
8
2
La psdpiuzde... Cata psihopatologie pe primatele astea!!!! Pariez ca toti astia care stropesc si improasca trivialitati pe aici sunt in mintea lor crestini si poarta si cruciulita din metal scump la beregata. Isus hristos ii va mantui odata.
2
2
Sa le dai o limba in coaie la toti pesedeii.Sa le lingi si lindicutul la pesedeizde.
2
13
japite spurcate de pesedei dupa ce ne jecmaniti mai ceva ca-n evul mediu vaduvindu-ne de trei sferturi din castig acuma veniti si eliberati toti hotii si talharii din romanica,de parca nu sunt destui pe strada,dac toata sforaiala este numai pentru jigodia de dracnea,apoi dati o oug numai pentru pedofil ceilalti infractori sa ramana in celule lor,muiepesde
15
2
A, nu se stie data, dar nu exclude o astfel de lege. Nu acum, dar poate maine, poimaine, de Anul nou.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212